• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    BATY: jeli si svůj závod, no. Taky moc nerozumím, proč pustili merc před sebe, ale je fakt, že ten jel svoji ligu a krom rychlosti předvedl i to, že gumy pro ně nebudou překážka. 40 kol a bez problémů drželi furt stejný náskok až do konce. Asi to byla jen otázka času a před Ferka by se dostali i tak, ale proč jim to dělat tak snadný?

Jinak bych vyzdvihl nervy Landa na konci, jako jedinej za sebou udržel Maxe, kterej klasicky předváděl proč je nejlepší. Zajímalo by mě, jestli by Lando skončil před hadjarem nebo ne. Pak linblad, kterej jel jinou ligu, než lawson a bearman a bortoleto, kteří si vyjeli body.

Cadillac dojel do konce aspoň s jednim autem, což je úspěch. Aston předvedl očekávanou bídu a wyums zklamal, doufal jsem, že to letos bude lepší. Ani nevím proč, jsou mi sympatičtí :)
    BATY
    BATY --- ---
    Spíš si říkám jestli Ferrari nemohlo třeba bojovat o vítězství, kdyby nebyli jediní, kdo nejel do boxů...
    BATY
    BATY --- ---
    ANDR3E: Těžko říct, jestli RB nestíhá, když Hadjar měl něco s motorem a max startoval 19 a dojel 6...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Mercedes a Ferko vpredu, RB a McL nestihaji
    BATY
    BATY --- ---
    PEPAZZ: 14
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ¨kolik aut zitra dojede? 10? nebo víc? :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: ISACK yes!!! Skoda Maxe bez nej to nebylo komplet:)
    TOFI: jako jezdí skvěle, je konzistentní a je to profik každým coulem. Šampiona mu přeju, tak snad mu to klapne :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Russell: the car feels like the Mercedes from old good days
    Kvali dopadla dle očekávání, prvních sedm závodů bude asi v režii mercedesu, než je ostatní okopírujou :)

Hadjar pěkně. Škoda, že Ver nepředvedl maximum, co v tom redbullu je. Ale aspoň zítra bude lovit a ne jen kroužit.

Mcl a Ferrari vypadají pěkně vyrovnaně, tak snad uvidíme nějaké to předjíždění.

Cadillac je na tom jak se dalo čekat, Aston dostal o auto víc do kvali, než jsem čekal. Že bude Audi před Haasem jsem nečekal.
    TOFI
    TOFI --- ---
    Bortoleto zaparkoval, udajne mu neslo radit, zustal mu tam neutral
    TOFI
    TOFI --- ---
    BATY: jj problem auta, kazdopadne to Maxovi moc motivace neprida
    BATY
    BATY --- ---
    TOFI: Tak nebyla to jezdecká chyba, evidentně.
    TOFI
    TOFI --- ---
    tak pro dnesek ma volno

TOFI
    TOFI --- ---
    max lol

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    odjedou kvalifikaci , skončí poslední a zaparkujou do boxů ...
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Aston Martin nebude moct v Melbourne odjet celej zavod, vibrace z motori se prenaseji na volant a jezdci by to nedali :D

Blamage für Aston Martin: Keine volle Grand-Prix-Distanz in Melbourne möglich - Formel 1 - derStandard.at › Sport
    https://www.derstandard.at/story/3000000311158/formel-1-blamage-f252r-aston-martin-keine-volle-gp-distanz-m246glich
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    https://fb.watch/FD-XVv-XGu/

Charles leclerc se ženil :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ale skoda, pomohlo by mu ten zavod odjet celej, jedno kolikatej by skoncil. dalsi zavod uz ted 7.3., jsem zvedavej jak se popere s ovalem ve Phoenixu :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MAEQ: tak to jsem chtel vyjadrit tim ze byl sestrelen :)
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    ANDR3E: Z té krátké reportáže ve zprávách to vypadalo, že v tom byl dost nevinně, tak bych mu to úplně nezazlíval :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam