• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: Predvidatelna? Dyt princatko malem nedojel
    Sprint byl prima a sc to pěkně zamotalo :)
    Kvalda předvídatelná, pozice teamu jsou jasné. Až teda na alpin, kde gasly předvádí skvělý výkony. Kéž by dostal lepší auto :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MAEQ: pri praci se to posloucha dobre :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MAEQ: Úplně v pohodě
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Seriózní dotaz - vy to dokážete poslouchat dvě hodiny? Nemyslím teď úroveň projevu nebo kvalitu, jde mi o tu délku. Než bych si poslechl první díl Austrálie, už by byla letní přestávka ...
    DRSH
    DRSH --- ---
    TOFI: je skvěly?
    TOFI
    TOFI --- ---
    ANDR3E: jo znám je davno z komentování na nove, ale podcast jsem netušil že mají a je skvely, tak sorry že vy o tom uz víte davno jako vzdy
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: v nyx praveku se na tohle vzdy rikalo - vítej :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    BATY: ja viem, spis me prekvapilo ze to TOFI prezentuje jako novej objev ;)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    BATY: nejenom to, delaji v CR a SK tour, kdy jim tam realne chodi hosti jako Coulthard, Hakkinen, Steiner atd. A docela se jim to dari, protoze se s nova tv uz dostavaji i na rozhovory face to face s jezdci v ramci sezony, pusti je do ruznych mist atd...Dost to v CR/SK posunuli pro ceske fandy.
    BATY
    BATY --- ---
    ANDR3E: To dělají už asi 10 let :) To je podcast komentátorů, kteří to komentují na nově. A Pepa Král jezdí GT3.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    o Eiskingu slysim poprve ;)
    TOFI
    TOFI --- ---
    jsem objevil dobrej podcast, kdo neznate

Mohlo Ferrari vyhrát? Zafungovala nová pravidla? | EisKing DEBRIEFING 1/24
    https://www.youtube.com/watch?v=DoVmRgzOCIY
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    STRACENA: ja vcera videl zaber zepredu kde to vypadalo jeste hur, za colapintem navic jel jeste nekdo dalsi a colapinto tim manevrem malem sejmul i jeho
    "problem vidim ze tomu predjizdeni zatim nikdo mimo jezdce a teamy moc nerozumi a i u nich je to s otaznikem."

Já v tom problém nevidim, vítám chaos, který to vyvolává.

"Vypadá to, že vyhrává ten kdo ma rychly auto a dobre managuje baterii a cely to neni moc o zavodnickem umeni."

Tak to bylo vždycky. Zaměň slovo baterii za pneu nebo Drs a význam věty zůstane stejný. Je to jen další prvek, který se musí teamy a piloti naučit využívat.

Jinak ta věta vyznívá, že si stezujes, že to není moc o závodnickém umění, což prostě v F1 nikdy nebylo. Je to o teamech, ne jen pilotech. Nevypisoval bych ti tu něco, co je všeobecně známé, ale řekl sis o to :)

Na tom, že je třeba víc závodů, k nějakému hodnocení, se shodneme.
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: tohle me zacina bavit: kde si stezuji? novou eru, pravidla vitam jako malokdo:)
    DRSH: nevím, spíš s tím uplne nesouhlasim. Nějak mi přišlo, že si stezujes na něco, co já vítám :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: trochu mi vkladas do ust neco co nerikam
    DRSH: To není problém, to je super, že se to musí naučit, však je zábava to sledovat, jak se s tím kdo pere. Třeba dneska lcl předváděl, že hrál nfs víc, než Rus :)

A to, že první jsou ti s nejlepším autem tu bylo vždycky. Že je tam navíc prvek baterky, kterou musí spravovat pilot je skill, kterej (doufám) povede k předjížděcím manévrům, které by jinak nebyly možné.
    DRSH
    DRSH --- ---
    ANDR3E: jako na prvni pohled to predjizdeni bylo pro bezne casuals asi fajn, ale problem vidim ze tomu predjizdeni zatim nikdo mimo jezdce a teamy moc nerozumi a i u nich je to s otaznikem. Vypadá to, že vyhrává ten kdo ma rychly auto a dobre managuje baterii a cely to neni moc o zavodnickem umeni. Potrebujeme kazdopadne vic zavodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam