• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    S tim superclipingem souhlasim … s tim se musi neco delat uz jenom kvuli bezpeci … a navic souhlasim i s maxem … je fajn ze se predjizdi ale je to o manazovani baterek ne o ryzim zavodeni a o tom ma byt f1 krom vseho predevsim … ano furt litaj 3 kila do zatacek a trefujou apexy jak nikdo na svete ano ma to byt motorsport na vrcholu nejvyssiho technickeho vybaveni ale tohle se mi fakt moc nelibi … je to tak prekombinovane ze se v tom ztraci i tymy i piloti … ted mame 5 tydnu pauzu a vsichni budou hledat v datech co kde jak vylepsit a mozna se to srovna ale za me zatim spatny … a to i kdyz ma lujz vysledky konecne aspon nejake ;)
    DRSH
    DRSH --- ---
    Včera s tím Bearmanem se stala věc kterou FIA prostě musí řešit. A rychle. Ten super clipping je nedomysleny..
    GREGI
    GREGI --- ---
    VYWERN: Hlavne ten super clipping je absolutne silenej. A jeste ke vsemu nebezpecnej. Staci se podivat jak to ted odnesl chudak Bearman. Sem fakt zvedavej jestli s tim neco udelaj a jestli s tim vubec neco delat jde, aniz by se musely auta totalne prekopat. Prijde mi ze je to ted 90% auto 10% jezdec, coz neni uplne stastnej pomer.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOFI: je treba psat vzrusujici clanky, kolik uz takovych jezdu koncilo, aby pak jezdilo dal nebo skoncilo a pak se vratilo :) A nutno rict, ze se mu ted ani nedivim. Neni sam, koho to jezdeni ted stve. A mne se ted na to ani nekouka dobre. Chapu, ze nove monoposty. Ale nejak se mi tam vytratilo zavodeni. K cemu je mi predjizdeni, kdyz to neni o umu jezdce, ale o tom, kdo ma ted zrovna baterku. Doufam, ze to nejak poladi. Protoze el formule me nikdy nechytla a toto se ji dost blizi.
    TOFI: otázka není co ho baví, ale jestli dokáže opustit nejvyšší ligu :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    AVATAR: rekl bych že minulý víkend v mercedesu ho to bavilo vic nez včera a dnes
    TOFI: tak vyděláno má, co by se trápil. Ale něco mi říká, ze neodejde :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    good night sweet prince
    Problém pro formuli 1. Hvězda šampionátu zvažuje konec kariéry - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-problemy-pro-formuli-1-hvezda-sampionatu-zvazuje-konec-kariery-5429178
    No, bezchybnej... Ten start stál za hovno :)
    Měl kliku, ale předvedl další bezchybného výkon a to se počítá. Tenhle víkend byl Russel jasná teamová dvojka :D

Pia taky moc pěkné a gasly opět před Maxem :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Kimi pekne, i kdyz mel stesti se safety carem:) Kdo by to do nej rekl ze bude v 19 letech na 1.miste po trech zavodech, Toto vedel co dela kdyz ho pribedl do Merglu :) A za me jsou novy pravidla dobry, to neustaly predjizdeni je zabavny.
    ANDR3E: a vyhodím ho ze všech zrovna nováček ve vcarbu :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    A Max out v Q2 :))
    Kimi s přehledem pole. Od třetího místa to vypadá docela vyrovnaně, tak snad bude nějaká zábava :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Maxik je nakej nervni :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    TOFI: a bude za to od fia grid penalty? ;))
    TOFI
    TOFI --- ---
    #nešika

Odejděte! Nakázal Verstappen při tiskovce novináři, který se ho vloni ptal na incident v Barceloně – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/odejdete-nakazal-verstappen-pri-tiskovce-novinari-ktery-se-ho-vloni-ptal-na-incident-v-barcelone
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kluci blbnou :) aneb kdyz se spojej moje dva oblibeny sporty ;))

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Alikovi se narodil malej Ferda :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam