• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: na muj vkus se taky vzteka az moc, minimalne s tim kridlem ho ale celkem chapu
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: za mě at jde verstappen klidně do hajzlu jezdit treba v indycar
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GREGI: ale to nikdo nezpochybnuje že jejich auto ma nejaky problémy, asi jako v každé stáji mají problémy, jde mi o jeho pristup když se tyhle veci dejou. Ten se mi nelíbí.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: tak kdyz ses zvyklej nekolik let jezdit nedostizne na 1.miste a pak nestihas, navic se musis bat ze ti kazdou chvili ustreli zadek....ja se nedivim. jen si myslim ze ted nema moc alternativu kam jit, v Mercedesu ted maji Kimiho a v McL si nijak nepolepsi, a ve Ferku maji oba jezdci pevnou pozici imho... me by se libilo kdyby sel do Indycar a ukazal tam jak je (nebo neni) dobrej jezdec
    GREGI
    GREGI --- ---
    PEPAZZ: eee koho jinyho poslalo auto tuhle sezonu dvakrat do zdi? nevim co muze byt horsiho nez tohle... predstav si v tom jet a netusit kdy te znovu posere
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: prej šrot ty ve ... co maji rikat všichni ktere redbull zajede ty voe coz je vic jak polovina startovniho pole .. ja ho tak nemam rad toho kluka.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Dusno v Red Bullu, frustrovaný Verstappen vulgárně nadával. To mizerné auto je šrot, zuřil - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-dusno-v-red-bullu-frustrovany-verstappen-vulgarne-nadaval-to-mizerne-auto-je-srot-zuril-5500399
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max taky vcera chtel pred zavodem vymenit motor a zmenit setup, a startovat z pit lane, tym mu to ale nedovolil
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GREGI: jsem zvedavej jak dlouho s tim bude chtit jeste jezdit, tohle je fakt nebezpecny
    GREGI
    GREGI --- ---
    ANDR3E: jo George kdyz to videl v cooling room tak hned rikal kridlo
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ANDR3E:

After the race, Verstappen suggested that the crash was due to his rear wing not closing properly, a similar fault to what he experienced during Austrian GP qualifying last time out, which sent him hurtling into the barriers.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    FIA vysvětlila chaos v závěru závodu na Silverstonu. Safety car doprovodila softwarová chyba - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-fia-vysvetlila-chaos-v-zaveru-silverstonu-safety-car-doprovodila-softwarova-chyba-5500348
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: to musel bejt nakej error auta pri zaklapeni zadniho kridla
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Kimi smolar dne, Russel stastlivec dne.....pekne Leclerc, skoda ze to nebylo 1.a 2.misto

Kazdopadne respekt ze to Kimi neodstavil a pokousel se ziskat aspon ten jeden bod
    Lol od Ver jsem to nečekal :D
    Chudák Kimi. Teď už jen letos obvyklá chyba lcl a ham zas vyhraje :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Lewis Hamilton R/C Car Champion
    https://www.youtube.com/watch?v=knuYY8oiDZU
    TOM_HOST: podle mě to jen média nafoukla, ale co já vím :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: Alonso zkusil jednu dve … s rosbergem to byla prava rivalita :)
    TOM_HOST: větší píčoviny na ham teda zkoušel Alonso. Pamatuju, jak ho blokoval v boxech a tak. To je jiná liga, než byla ta řevnivost mezi ham a ros.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MAEQ: Ale lec ma moznost ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam