• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: ja te pochopil, jen prave nevim jestli by Kimiho urezirovali a ten by to pri predjizdeni poslal nekam mimo pripadne sejmul Russella a tak zvolili jistotu :)
    ANDR3E: hele a četls co jsem napsal? Protože proti týmové režii jsem nenapsal ani slovo. Naopak píšu, že to měli režírovat více, aby pojistili double podium :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: podle me chtěli predejit tomu ze se navzajem sestrelej, a prijde mi v pulce sezony ok kdyz urcej jednicku a nebudou sachovat jako McL, kterej to v lonsky sezone malem stalo titul
    DRSH
    DRSH --- ---
    ANDR3E:Imo je v tomhle Russell dobrej, že tam neřešili píčoviny deset kol, ale provedli to docela rychle. Upřímně v McLarenu nebo ve Ferrari by s tím dělali cavyky a pokud vůbec pak by jim to trvalo věčnost, třeba toho Leclerka museli radši pitovat, ten by tam bránil do teď.... a ještě mě napadlo, jak by to asi vypadalo, kdyby někdo někdy po Verstappenovi chtěl přepuštění pozice — a zasmál jsem se nahlas.
    ANDR3E: dle mého názoru to správný rozhodnutí nebylo. Jen shodou náhod to rus udržel. Kdyby ho chránil Kimi, tak dojedou 2,3 v podstatě na jistotu a klidně mohli ant posunout na druhý místo až v posledním kole/zatáčce.

Osobně jsem to pokládal za důvod, proč Ant poslali do boxu při vsc a dost se divil, proč pozice vyměnili, když bylo zjevný, že na Nor nic nezískává.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: zas dobry ze to (aspon navenek) bral po zavode jako spravny rozhodnuti a uznal ze byl Kimi rychlejsi
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANDR3E: vsak on to vi, i mistr tesar se obcas utne :)

AVATAR: zrovna ted jsem to Ham nastvani chapal. Jel o dost rychleji a na jine strategii nez Lec, tohle byla vylozene schvalnost od Lec a diky tomu Ham neskoncil na bedne. Prisel za nim min o 1-2s, ktere mu chybely na Russella. Ale konecne z Russella udelali letosni dvojku, bylo na case :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRSH: a s Leclercem...ten se taky dost zaslouzil o Russelovu bednu :)
    DRSH
    DRSH --- ---
    ANDR3E: jakože track position je opravdu všechno, ale dělat Russelovi ministerstvo obrany před stájovým kolegou je skutečně na nasrání.
    DRSH
    DRSH --- ---
    ANDR3E: akorat teda měl dost štěstí s tim Virtual Safety Carem. V tempu co za ním měl sir Lewis, by ho dost možná dal.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Ve jednu chvili Bortoleto uplne zmizel v tom kouri
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Btw tohle bylo hodne tesny, dobre ze to tak dopadlo

Nico Hulkenberg Insane Reflexes! Near Crash Avoided 😱🏎️
    https://youtube.com/shorts/24ehgB9P6Lw?is=zEZSx5PFjKZ3x9xp
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Leclerc je hroznej fakan, mel by ukazat vetsi respekt k sirovi Lewisovi :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    A Max by mohl pomalu vedet ze se zavody nevyhravaji v prvním kole :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: Rus si tu bednu vybojoval, v poslednich kolech to byl docela vykon udrzet Lewise za sebou
    To by mě zajímalo, proč Pia nestíhá. Čekal jsem to letos vyrovnaný, ale Lando je o parník lepší.

Yuki předvedl excelentní výkon na to, kolik zkušeností má s technikou. Tak ho třeba ještě někdy v F1 uvidíme. Jak je Lando o parník před Oscarem, tak je ant před rus.

Rus klasicky nic neudělal a skončil na bedně :D

Fanoušci fer dostali svoji dávku naděje v beznaději. Hamilton se vztekal jak kdyby mu šlo o titul. Možná ještě víc. Ale zas jeho výkon stačil na lcl, i když tam to bylo víc o strategii, mi přišlo.

Na tu nudu to bylo docela zábavný, ale asi jen pro Landovy fandy :D
    Joo, Lando si ten start opravil parádně :)
    Yuki pěkně :)
    A Pia posranej pit stop. Zatím je to pro fandu mcl dost bolavá podívaná
    A druhej start Lando posral. Fuck :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam