Jak to vidím ja:
Definice komára:
člověk s modrejma očima, trochu zvíře, libido, maximální zisk, bezcharakternost, pragmatismus, vlastní potěšení, vykořišťování lidí,
prostě zmrd
Komárem se člověk může stát, člověk se komárem stává v okamžiku, kdy ztrácí charakter ve smyslu bezcharakterní jednání, sobeckost v ryzí podobě.
Oči se poté člověku mění a stává se komárem.
Komárem se také člověk rodí, již na miminku je vidět jestli je komár nebo ne.
(v mém pojetí = zmrd)
Komárům se rodí často komáři.
Lidé s jinou barvou očí nejsou komáři, přirovnal bych to k něčemu jinému. zvířata, šelmy apod.
pohled je pichlavý, prázdný, až bych to nazval manický, šílený, vilný, podbízivý.
Tento pohled mají často podnikatelé, lidé na vedoucích pozicích.
Je to pohled sobecnýho magora.
Dle zkušenosti, někteří komáři o sobě vědí, že jsou komáři, ale nemůžou si pomoci a jednájí jak jednají. Někteří mají slabou chvilku a chvíli to z nich zmizí.
Každopádně zažil jsem i komára, kterej mi říkal, že si uvědomuje že je komár (zmrd), ale že se musí být komárem, protože by ztratil své oběti na kterých je ukájí a ztratil by svou pozici mezi komáry.
Dokonce jsem zažil komáry, kteří se snaží napravit ve smyslu nebýt zmrdi, tudíž jsou menšími komáry. Tento komár, ale věděl, že se toho prostě jednoduše nezbaví.
Připomíná mi to trochu definici kokotismu.
S tím, že znak komárů jsou oči. Takéž lze aplikovat na kokoty.
Taky jsem zažil nekomára, kterej komárovatí, třeba když jedná pracovně a musí přemýšlet nad tím jak se chová, aby se mu to nestávalo.
tak to můj příspěvek.