• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    EX___BO: já to mám z nějaký český knížky o kluvoi, kterej jede na hory se svejma bláznivejma strejdama, dostane tam strašnou angínu a strejdové se u něj střídaj a vyprávěj mu různý storky, mimojiné o těch čertech... a sněžení je způsoběný tím, že čert manžel přišel pozdě domu a čertice mu vynadala a začali po sobě házet polštáře, až je roztrhli a proto sněží :)))
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    HARPER: To jsme dva...
    NETHE
    NETHE --- ---
    ...existuje jezisek :D
    8227_T
    8227_T --- ---
    ...ze az budu dospelej tak to bude vsechno lepsi:-DDD
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    ze na zachode ceka vetrelec...
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    ... že když budeme dlouho svítit tak do chalupy skočí oknem vlci
    ... že dědeček umřel ve druhé světové válce
    ... že táta opravdu chodí na hrochy
    ... že to pomalovaný poleno mluvilo
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    CLOJSTER: ja se je bojim polykat doted .)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Vzdycky kdyz mi dospelaci rikali "Nepolykej zvykacky, budes mit zalepeny krk", tak jsem si to predstavoval tak, ze mi tu zvykacku budou muset doktori nejak brutalne vytahovat a pak mi proste naplasti zalepi vevnitr krk a nebudu moct jist, pit ani dychat. Tak sem radeji zvykacky nepolykal :D
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    CARNAQE: Ta ikona mi připomněla, že sem taky věřila že na mě Karel Gott počká a vezme si mě za ženu až budu velká :-D
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...ze kdyz budu jist tresne/japka s peckama tak me vyroste v brisku strom
    ...ze se zemekoule toci doleva, protoze mraky jedou doprava (uz od mala sem byl vedator)
    ...ze ve zpravach mluvi pravdu

SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    jediny, na co sem si vzpomela je, ze jezisek je velkej jezek a proto ma bodliny, aby moh nosit darky.. jo a chodil po zadnich normalne...
    KAREN
    KAREN --- ---
    POLARKA: nas kdyz mazali indulonou a nemeli sme to radi, tak nam namluvili, ze nam po tom porostou chlupy - nevimproc sme po tom s bratrama strasne touzili;))
    KAREN
    KAREN --- ---
    kdyz sem asi v 5 zacla chodit na plavani, tak sem skoro rok verila, ze ty cerny pruhy na dne sou fakt zraloci
    TUILE
    TUILE --- ---
    YETI: nemecky se skvor rekne usni cerv/brouk, tak ono na tom neco asi bude :)

jinak ja verila ze:
    * az pudu do druhy tridy tak budu chodit s druhakama a svy blby spoluzaky opustim (jako ze vsichni ostatni zustanou v ty samy tride asi)
    * az vyrostu, tak si budu moc vzit tatu za muze, protoze se nase veky srovnaj
    * ze rodice verej, ze to fakt rozbil madarskej zajicek
    WAKO
    WAKO --- ---
    já jsem viděl jednou kočku co ulovila netopýra, nesla si ho v tlamě...z pexesa mi bylo jasný, že kočka loví myši a domníval jsem se tedy, že netopýr musí být okřídlená myš...
    KAREN
    KAREN --- ---
    taky sem verila, ze kdyz si po vyklepanym precteni Drakuly pritahnu perinu az pod bradu a budu cela prikryta, tak me nema sanci vysat a muzu klidne usnout... tezko rict, jak to dopadlo)
    WENDULLKA
    WENDULLKA --- ---
    PREVIT: Hm, tak to by bylo super ovšem :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    kdyz jsem byla mala, tak sem verila, ze jezisek je maly dite, co vypada jako fousatej dedecek a ma tlusty brejle a cervenej omselej zupanek - protoze sem ho tak potkala ve snu

a taky sem verila, ze ma bratr po operaci kyly fakt v brise plastikovou desticku velikosti kreditni karty, dokonce mi ji i ukazal. vydrzelo mi to asi do 16 let...

a taky, ze kdyz snim pecky od tresni, tak mi vyroste ze zadku strom... samozrejme sem to musela zkusit... a nic
    WENDULLKA
    WENDULLKA --- ---
    VRATENKA: Ty woe, tak s tím Ústím nad Labem to máme stejný. Já si tenkrát do žákovský napslala, že jedeme na výlet do Ústí Nadlabem a že se tam jako jedeme pořádně nadlabat xD
    BODLINKA
    BODLINKA --- ---
    SA_KRA_: to víš, tahle diskuze mě tak nadchla, že se tady už asi hodinu bavim vzpomínáním na dětství :)

taky sem věřila že beďáky jsou čevi pod kůží, pročež sem se moc netěšila, až budu vetší. taky sem tohle moje přesvědčení sdělila jednomu klukovi ve školce a ten se z toho chudák rozbrečel. doteď si to živě pamatuju. šli sme z Vyšehradu a on brečel celou cestu až do školky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam