• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Tak ja sem veril (dokonce sem to sam vydedukoval...), ze v letadlech maj zachody jako ve vlaku a ze kdyz je nekdo pouziva, tak to z nich leti vsechno ven. Pak jsem se snazil nestat nikdy pod leticim letadlem, protoze co kdyby...?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LUCYA: kdyz jsou teda ty reakce povolene... to s tou volhou asi nebylo uplne od veci... mozna kradla spise rodice, ale nevylucoval bych uplne existenci neceho podobneho :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LUCYA: Kde se vzal ten Kojál? :-)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    TOTAL_MANGEL: To je dobrý, to s tím čůráním.

VASUCEK: To mi připomíná vychlazenou pětikorunu umístěnou na břiše spící osoby, která měla způsobit nezadržitelné pomočení. Ale to už je trochu offtopicová záležitost, protože to je mezi dětma obecně rozšířená pověra a ne nějaké osobní přesvědčení (nicméně věřil jsem tomu relativně dlouho).
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem věřila,
    ..že po městě jezdí černá volha, která krade děti
    ..že lze komunikovat s duchy pomocí mince a papírku, popsaného abecedou..nějak v této báchorce figurovala i hrozivá Singa, která může kdykoliv v noci vniknout otevřeným oknem a sežrat vás
    ..že odborný název pro každý televizní vysílač je Kojál (to mi vydrželo tak do dvaceti)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Nebo klasika, když se budu dívat do ohně tak se v noci počůrám (dodnes nevím, co je na tom pravdy :-D) a proč to dospělí tak často dětem říkají.
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    jsem dřív věřil, že všechny ženský mají menstruaci jen na konci měsíce (v pevně stanovené datum bez výjimek)

a taky mi babička nakukala, že když se večer nevyčůrám, tak pak budu čůrat nosem !
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Ha, tak vidím, že se to tu rozjelo dřív, než jsem já osobně zjistil, že diskuze je zaregistrovaná (což vysvětluje, proč moje vlastní "když-jsem-byl-malej-tak-jsem-věřil-že není na prvním místě :-)).

Takže, když jsem byl malej, tak jsem věřil, že:

...pod vodou lze dýchat očima, přesněji řečeno koutky očí, prostě když se člověk fakt hodně snaží a vytvoří v hlavě nebo očích velký podtlak, tak dokáže vycucnout vzduch z vody koutkama očí přímo do hlavy.

...když budu šilhat očima a zrovna zafouká vítr, tak mi to zůstane (tohle si myslím dodnes a do hlavy mi to zasadila babička).

...hráči v americkým fotbalu mají ve standardní výbavě železný tyče, kterejma se můžou v souladu s pravidly mlátit, a proto že je to nejtvrdší sport na světě. (tomu jsem věřil někdy v 1. polovině 80. let, když s námi chodil do třídy jeden spolužák, co byl napůl ze Západu a měl super mikinu s obrázkem z americkýho fotbalu, kterou jsme si hodně prohlíželi a probírali při tom onen sport - problém byl, že ta mikina byla tak sepraná, že bylo možné doplnit si do obrázku jakékoli detaily, třeba ty tyče.)
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    že uvnitř v řepě jsou kostky cukru
    OWCAAA
    OWCAAA --- ---
    Coby malá copatá holka jsem věřila tomu, že Silvestra slavíme jednou za dva roky. Na základě bratrových tezí jsem věřila, že jsem po operaci hrtanu a hlasivek a proto mám tak pisklavý hlas, že když jsou večer červánky, tak přiletí mimozemšťané a že prapodivná světla na hřbitově, svítící po setmění jsou vlastně oči mrtvých, kolem kterých krouží klekáníce (to byl vůbec výtvor tahle představa), které nás sledují. Btrat měl zřejmě docela živou fantazii a ventiloval ji na mě, protože já jediná mu to ... žrala. ;o)
    LORES
    LORES --- ---
    Když jsem byla malá, přesvědčovala jsem mámu, aby v obchodě platila bankovkou, protože se mi zdálo strašně výhodné, že si odneseme nákup a ještě víc peněz než před tím:-D
    D4LI
    D4LI --- ---
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že kdyz se pri sexu do holky vycuram, tak umre.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kdyz sem byl ja malej, tak sem se ptal strejce proc kralici nezaviraj oci, odpovedel ze kdyby je zavreli tak seposerou a chudak mati se pak divila ze vecer nemuzu usnout :D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    jako mala jsem docela dlouho verila, ze Zizkovska vez soucasti ceskeho vesmirneho programu a brzo poleti do vesmiru.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    když sem byla malá tak sem věřila, že v noci pod postelí žije příšera která mi ukousne nohu když se přiblížim moc blízko.Taky sem věřila tomu, že můj táta zná Albiho cestovatele a že v Alpách žijou krávy, který maj na jednom boku kratší nohy-protože furt žijou na svahu.))
    YETI
    YETI --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že vám škvor může vlézt do ucha a propíchnout ušní bubínek....
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Když jsem byl malý (a i docela dlouho potom) jsem věřil, že žížaly padají při dešti z nebe.
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    Já věřil, že když se budu hodně soustředit, naučim se pohybovat věcma pouhou silou myšlenek. Bylo to po jednom filmu s chlapcem co se to takhle naučil. Byl na kouzelnickém představení a pak to začal zkoušet doma. A já taky :) /kdyby si někdo vzpoměl na název...
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    Nooo, tak já tedy přispěju :c)
    Když jsem byl malý, ale už to možný bylo na základce, jsem si myslel, že takové ty zvuky mezi stanicema na rádiu, to různé škrčení a pípání, tak že to jsou signály vysílané od mimozemšťanů. Tak jsem to vždycky večer potmě poslouchával,,,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam