• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    JUNGLERKA
    JUNGLERKA --- ---
    že se domy stavějí od střechy a ta střecha jen tak visí ve vzduchu, dokud se nepostaví i spodní část. vlasní zkušenost mi pak ukázala (když sem si hodila cihlu na hlavu při stavbě vlastního domu), že tomu tak není...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Taky sem si myslel ze filmy v televizi se hrajou na zivo...
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Taky jsem sledovala, jak mimozemšťani vysílají signály :-DD
    SARRI: Asi uplavala :-)
    EDJA: To říkám doteď ;-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dokonalý to tu je.
    Tak černá ruka byla klasická, těch skoků z postele, jednou jsem přelejzal po židli na stůl a pak rychle ke dveřím, a když jsem dostal svou první kolečkovou židli (ještě za komunistu) tak jsem na ni jel až do chodby aby na mě ruka nedosahla:) HYPNOTICA se ted bude asi hodně smát:)) ale věřil jsem že pod postelí a v kytkach co jsme meli odjakživa v chodbě žijou zlý hadi.

GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    a také, že vysloužilá letadla senyřazují, ale musí spadnout a auta nabourat.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    -že jsem byla v minulém životě všichni piráti (věřím doteď)
    -že strašidelné zámky na poutích jsou plné lidožroutů (byly drahé)
    -asi jako třetina dětí, že je ježíšek ježek, konkrétně ježek Soník z jedné videohry
    -že sršeň je samec od vosy, čmelák samec od včely, etc. etc...
    -že peníze z bankomatu lezou jen tak, akorát to jde jenom jednou denně
    -že první tvor ve vesmíru bylo prase

CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LUCCHA: Tak to se ti nakonec jeste muze vyplnit...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ...že když budu dělat obličeje, tak mi to zůstane jako Škubánkvi ve Večerníčku :)
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    Když jsem se ptal mamky jak děti přicházejí na svět, říkala že to se stane když se dva mají moc rádi. No a já jsem se pak hrozně hlídal abych náhodou někoho neměl moc rád, a součastně se bál aby někdo neměl moc rád mě..
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    jo ještě že pod postelí mám piráty a když mi spadne ruka z postele,useknou mi jí
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    SHAMMANIC: taky jsem si myslela, že ježíšek je jako ježek, akorát že je zbarvenej jako duha a napůl průhlednej
    a asi v 8 letech jsem byla přesvědčená, že Ježíše ukřižovali, protože chtěl zavést letopočet :-)
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    ... ve tmě pod postelí jsou příšery, který vás kousnou do nohy když chcete jít v noci třeba čůrat :-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    že barevné krabičky u kasy jsou bujony do polévky
    BLAF
    BLAF --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: .....že chytří padají z nebe a proto byli většinou tak oškliví
    To je dobry :D to si musim zapamatovat :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    .....že plyšáci a panenky mezi sebou mají vztahy jako lidi a já je můžu usmířit
    .....že jsem zapálila lupou ferdu mravence a proto ho přestali v televizi dávat
    .....že chytří padají z nebe a proto byli většinou tak oškliví
    .....že ta tlustá paní v tramvaji má dítě nejen v břiše,ale i ve stehnech a proto musí sedět
    a ještě si určitě vzpomenu :D
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    ... všechny hračky čekají až usnu, aby si spolu mohly hrát.
    ... spát po obědě není dost zajímavá činnost.
    ... když se budu šklebit a šilhat, tak už mi to zůstane.
    ... Mikuláš je opravdovej.
    ... když nezavřu před spaním svojí velkou skřín, vylezou z ní v noci bubáci.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Jo a ve skolce jsem predpokladal, ze zasobnik u pusek pri strelbe zajizdi do sachty...
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    dlouho jsem verila tomu, ze muj otec hral Vinnetoua a posledni dil u me vyustil v namesicnost. nikdo mi to nenakecal, ale prislo mi, ze ma otec v satniku podobnou kosili.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    no já ještě věřila na takové ty věci, jako že až vyrostu, můžu být úplně všechno, a že bude záležet jenom na tom, jak jsem dobrá, ne na tom, koho znám já nebo moji rodiče...
    BLAF
    BLAF --- ---
    do 6 let - Nebyl jsem si jist, jak je to s vlhkosti vzduchu v mracich, a jestli se v nich nahodou neda utopit (proto maj horolezci dychaci pristroje, ze ano)
    do 8 let - ze vsechny hvezdy ve vesmiru jsou videt pouhym okem (pak mi zacalo bejt divny, ze je jich tam nejak malo)
    Na nic zabavnejsiho si nevzpomenu, jak tak koukam, mel jsem asi celkem nudne detstvi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam