• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BLAF
    BLAF --- ---
    do 6 let - Nebyl jsem si jist, jak je to s vlhkosti vzduchu v mracich, a jestli se v nich nahodou neda utopit (proto maj horolezci dychaci pristroje, ze ano)
    do 8 let - ze vsechny hvezdy ve vesmiru jsou videt pouhym okem (pak mi zacalo bejt divny, ze je jich tam nejak malo)
    Na nic zabavnejsiho si nevzpomenu, jak tak koukam, mel jsem asi celkem nudne detstvi :)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    _ALBETH_: vlastne jo, kdyz jsem byl skvrne, koukal jsem na mraky a bylo mi jasny, ze tvori mapu povrchu zemskeho.
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    že když nebudu pořádně jíst, že mě sojka bonzačka napráší Krakonošovi a ten se mnou zatočí jak s Trautenberkem.
    CRHA
    CRHA --- ---
    že když budu jíst holuby a žvejkačky, tak se mi ucpe slepák...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: jo tomu sme taky ve skolce verili, proste ze ty co zlobi, odvezou v sanitce do polepsovny.
    OLIN_CLUSIV
    OLIN_CLUSIV --- ---
    ja myslel,a nedelam si srandu,ze pica (nejsem vulgarni:) ) znamena takovy ten vyelky batoh,krosnu myslim :)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Já věřila, že takový ty dlouhonohý pavouci co se občas prochází po koupelně, když se spláchnou, že se jim nic nestane, že jsou to takový vodní pavouci, co v tom kanálku pod vanou žijou. Z omylu mě vyvedl teprve před dvěma lety kamarád, co pavouky chová :)
    MDFK
    MDFK --- ---
    můj ježíšek byl chlapeček se zlatým, blískajícím kožíškem - dneska by šel asi vykreslit nějakým glitters efektem :D, který se spouští po zlaté šnůrce z nebe. Tak mi to prosím doma říkali :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ze kdyz budu ve skolce zlobit tak me pani ucitelka da do polepsovny
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Já věřila,
    – že opice rostou na stromech :) (na platanech - že se vyklubou z těch malých ostnatých kuliček, co na něm visej)...
    – že Ježíšek vypadá jako malej červenej čert, co je nakreslenej na jedom esu v kartách na "Prší"...
    – že "Socha svobody" je "Socha Svobody" (ztn. že je to socha nějakého Čecha, který se jmenuje Svoboda)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    CZTRASH: "...Takže jsem se před Hemalou odmítal převlíkat do pyžama..." :-D Vynikající!!!:-DDD
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    SAMARI: také jsem si sedala jen na červené a ségra na šedé :)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    že v písničce se zpívá: "Zajíčes své jánce sedí sám, sedí sám..."
    ...a dlouho mi ta slova nedávala smysl..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LEPEK: Hm, zajímavé...
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    že ježíšek vypadá jako velký ježek ...
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    ze sede sedacky v tramvaji kousou a proto si musim sedat jenom na cervene
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    že když si budu kousat nehty, tak budu mít prsty jako žába...s těma bambulkama
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    že mi rohlíky k snídani nosí veveruška a ty s tupým koncem jí spadly ze stromu na zem
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Že na zhasnutém záchodě je bubák záchoďák, žije v míse, a jakmile si sednu, kousne mě do zadku.
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    ...že mi lahvičku s dudlíkem odnesl krakonoš...
    ...že když zmáčknu to nouzový tlačítko v metru, že mi zčervená nehet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam