• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HYPNOTICA: Tak jo, pak se mi koukenš pod postel:)
    Mě zase mamina strašila že když budu chodit ke trati moc blízko tak až pojede vlak tam mě vcucne pod sebe a přejede, fakt jsem tomu věřil
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    EX___BO: To znám... Tolik mrtvých zvířátek jsem obrečela. Ale zajímavé je, že lidí mi tolik líto nebylo ;-)
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    INSEQUI: Ale oni tam žijou.
    A vlastně taky mi říkali, jestli si budu prstama roztahovat hubu, že mi to zůstane jako Škubánkovi.
    JUNGLERKA
    JUNGLERKA --- ---
    že se domy stavějí od střechy a ta střecha jen tak visí ve vzduchu, dokud se nepostaví i spodní část. vlasní zkušenost mi pak ukázala (když sem si hodila cihlu na hlavu při stavbě vlastního domu), že tomu tak není...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Taky sem si myslel ze filmy v televizi se hrajou na zivo...
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Taky jsem sledovala, jak mimozemšťani vysílají signály :-DD
    SARRI: Asi uplavala :-)
    EDJA: To říkám doteď ;-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dokonalý to tu je.
    Tak černá ruka byla klasická, těch skoků z postele, jednou jsem přelejzal po židli na stůl a pak rychle ke dveřím, a když jsem dostal svou první kolečkovou židli (ještě za komunistu) tak jsem na ni jel až do chodby aby na mě ruka nedosahla:) HYPNOTICA se ted bude asi hodně smát:)) ale věřil jsem že pod postelí a v kytkach co jsme meli odjakživa v chodbě žijou zlý hadi.

GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    a také, že vysloužilá letadla senyřazují, ale musí spadnout a auta nabourat.
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    -že jsem byla v minulém životě všichni piráti (věřím doteď)
    -že strašidelné zámky na poutích jsou plné lidožroutů (byly drahé)
    -asi jako třetina dětí, že je ježíšek ježek, konkrétně ježek Soník z jedné videohry
    -že sršeň je samec od vosy, čmelák samec od včely, etc. etc...
    -že peníze z bankomatu lezou jen tak, akorát to jde jenom jednou denně
    -že první tvor ve vesmíru bylo prase

CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    LUCCHA: Tak to se ti nakonec jeste muze vyplnit...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ...že když budu dělat obličeje, tak mi to zůstane jako Škubánkvi ve Večerníčku :)
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    Když jsem se ptal mamky jak děti přicházejí na svět, říkala že to se stane když se dva mají moc rádi. No a já jsem se pak hrozně hlídal abych náhodou někoho neměl moc rád, a součastně se bál aby někdo neměl moc rád mě..
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    jo ještě že pod postelí mám piráty a když mi spadne ruka z postele,useknou mi jí
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    SHAMMANIC: taky jsem si myslela, že ježíšek je jako ježek, akorát že je zbarvenej jako duha a napůl průhlednej
    a asi v 8 letech jsem byla přesvědčená, že Ježíše ukřižovali, protože chtěl zavést letopočet :-)
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    ... ve tmě pod postelí jsou příšery, který vás kousnou do nohy když chcete jít v noci třeba čůrat :-)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    že barevné krabičky u kasy jsou bujony do polévky
    BLAF
    BLAF --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: .....že chytří padají z nebe a proto byli většinou tak oškliví
    To je dobry :D to si musim zapamatovat :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    .....že plyšáci a panenky mezi sebou mají vztahy jako lidi a já je můžu usmířit
    .....že jsem zapálila lupou ferdu mravence a proto ho přestali v televizi dávat
    .....že chytří padají z nebe a proto byli většinou tak oškliví
    .....že ta tlustá paní v tramvaji má dítě nejen v břiše,ale i ve stehnech a proto musí sedět
    a ještě si určitě vzpomenu :D
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    ... všechny hračky čekají až usnu, aby si spolu mohly hrát.
    ... spát po obědě není dost zajímavá činnost.
    ... když se budu šklebit a šilhat, tak už mi to zůstane.
    ... Mikuláš je opravdovej.
    ... když nezavřu před spaním svojí velkou skřín, vylezou z ní v noci bubáci.
    BLAF
    BLAF --- ---
    Jo a ve skolce jsem predpokladal, ze zasobnik u pusek pri strelbe zajizdi do sachty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam