• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    NECUM
    NECUM --- ---
    že všechna střešní okna jsou moji spojenci a když budu chtít tak z nich vyjedou rakety a zničí nepřítele.

(vůbec jsem si myslel že dokážu myšlenkama ovládat různý věci ve svůj prospěch)
    EDJA
    EDJA --- ---
    táta mi nakecal, že ropáci opravdu žijou a že Svěrák o nich natočil dokument
    EDJA
    EDJA --- ---
    MASOO: mě by taky zajímalo, jak vypadal.
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    MARKOVKA: ...ze lide, kteri jsou zli to o sobe vi a jsou si svych zlych cinu vedomi

to si tak trochu myslim do teď.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    ...ze vetsina z lidi spada do kategorie Hodni lide
    ...ze je nase rodina normalni a sporadana a obsahuje pouze lidi z kategorie Hodni lide
    ...ze lide, kteri jsou zli to o sobe vi a jsou si svych zlych cinu vedomi
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    .. že můj táta umí všechno na světě a že máme v topení sovu :))
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    -že se naši rozvedli kvuli tomu ,že táta je muzikant a hodně cestuje (ale on mámu vyměnil za maldčí houslistku)
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    - že umírají jenom staří lidi a moji rodiče sou nesmrtelní
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jo a kdyz jsem zacala chodit na zachod (jako ze uz ne na nocnik), tak uz mi mama delala culik a davala sponky a ja jsem se bala na tom zachodu sedet rovne, aby mi ty sponky nebo gumicka nahodou nespadly do zachoda...no myslim, ze docela dlouho jsem se porad jako predklanela, abych nemela hlavu nad misou, ale nad zemi, kdyby mi nahodou ta gumicka nebo sponka spadla, tak na zem a ne do misy :-) Kupodivu si nepamatuju, ze by mi kdy ta gumicka spadla :D
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Já jsme věřila, že válka je na spadnutí, a když mi na školce v přírodě spolužačka nakecala, že v Praze 8 ta válka začla, sbalila jsem si holinky, ten kufříček na výtvarku a vydala se z chaty v Krkonoších dolů do Pece, abych přišla pomoct bojovat našim.
    MASOO
    MASOO --- ---
    a jeste mi o tom na CT udelali serial
    MASOO
    MASOO --- ---
    INSEQUI:
    JOKERKA:
    rourak je jasnej, protoze jakmile vana udela ty zvuky, tak se kazdy dite boji...
    a jeste sem si vupomnela, ze sem uverila na tabore, ze v prehrade je vesnice zatopena a dodnes se bojim, ze zavadim napr o kostelni vezicku...a nejhorsi je, ze je to pravda a mam ze zatopenejch veci hruzu dodnes
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MISERY: Co se týká ministerstva vnitra, úplně sem nechápala význam toho slova, než jsem ho před dvěma lety slyšela přeložený do francouzštiny, kde je to dost jasný (něco jako les affaires intérieurs - vnitřní záležitosti) Vůbec sem si nespojila vnitro a vnitřek :)
    ELS
    ELS --- ---
    OLYFKA: krutá představa :D
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---

- nejdriv ze jezisek existuje (kdo jiny by nosil darky), pak nastala deziluze a strach ze smrti, az zacala fungovat reinkarnace ,)
    - ze kdyz si nekdo zlomi nohy, tak se mu ulomi
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dětská urban legend:)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MASOO: Rourak nebyl v nejaky detsky knizce? Matne si vzpominam ze jsem o Rourakovi taky slysela. Nebo to uz patri do urban legends? :D
    KENNYY
    KENNYY --- ---
    ze, kdyz budu kopat na zahrade, najdu poklad ... kdyz budu kopat u brehu reky najdu starodavnou lod, vubec jsem mela nutkani objevovat poklady, hlavne perly v Ohri heh ... vzdycky jsem prisla cela od blata nebo bez gumaku, zustaly v bahne :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: Náhodou představa Rouráka mě docela začla zajímat, to by chtělo víc rozebrat... asi jsem ještě dítě:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: to já taky, bál sem se zě mě to vcucne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam