• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    KENNYY
    KENNYY --- ---
    každej novej člověk bude můj kamarád.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: třeba jo, co ty víš
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    verila jsem, ze kravy piji mleko a pak ho doji.
    MASOO
    MASOO --- ---
    jsem take stale dite, verila sem a stale verim, ze najdu praci, ktera me bude bavit
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MASOO: to mě taky napadlo, já byl vubec dite s velkou fantazií... az me to samotnýho desí:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    INSEQUI: "KRKOCHMAT" by bylo dobry id;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já když jsem byl hodně malej a věřil jsem na pohádky tak jsem si vymyslel fiktivní bytost "KRKOCHMAT" kterej vypadal jako vychrtlej slizkej člověk v otrhanejch hadrech a z krku mu rostla třetí ruka která škrtila lidi:)
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    Já jsem věřila, že když si budu hodně silně přát, aby za rohem domu stál kůň, tak tam doopravdy stát bude. Byla jsem schopná několik dní lítat po zahradě, těsně u rohu mít vždycky intenzivně zavřebý oči a nadšeně vybíhat...
    BLABOL
    BLABOL --- ---
    Já jsem věřila, že moji plyšáci v noci ožívají...Jednou se mi to zdálo, že mi chtěl ublížit a já letěla k našim do ložnice.....a od druhého dne jsem se k nim chovala hezky a byla jsem na ně hodná...a říkala jsem si, proč před den dělaj jako že nežijou..:)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jakto, ze deti ani "souska" nevedi, co je to fumarola (http://cs.wikipedia.org/wiki/Fumarola), potazmo sledovani jejich aktivity, a proc je chci jet zkoumat :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ja jsem si jako mala (tak desetileta) myslela, ze nazev auta "Dodge Viper" se cte jako "Deutsche Viper".
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LENKA0064: A netopili jste mahodou mazutem? A sova aspon nekdy houkala? :o))
    FREEDOOOM
    FREEDOOOM --- ---
    LENKA0064: v topení sovu :D to je dobrý
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRISSIE: jo to je fakt....ja sem to sice taky zazila, ale byl mi rok
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MASOO: my, co jsme zažili, jak ji staví, jsme dobře věděli, že to není žádná raketa, ale naváděcí zařízení pro přistání ufounů!
    MASOO
    MASOO --- ---
    NECUM: to mi pripomnelo, ze jsem taky jako vetsina zizkovskych a vinohradskyh deti verila, z zizkovska vez je raketa a ze muze odletet
    NECUM
    NECUM --- ---
    že všechna střešní okna jsou moji spojenci a když budu chtít tak z nich vyjedou rakety a zničí nepřítele.

(vůbec jsem si myslel že dokážu myšlenkama ovládat různý věci ve svůj prospěch)
    EDJA
    EDJA --- ---
    táta mi nakecal, že ropáci opravdu žijou a že Svěrák o nich natočil dokument
    EDJA
    EDJA --- ---
    MASOO: mě by taky zajímalo, jak vypadal.
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    MARKOVKA: ...ze lide, kteri jsou zli to o sobe vi a jsou si svych zlych cinu vedomi

to si tak trochu myslim do teď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam