• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SVARTIFOSKA
    SVARTIFOSKA --- ---
    Šly jsme jednou s babičkou na houby, ještě za komunismu, a ona mi cestou lesem tajně řekla, že náš první prezident byl Masaryk... Zrovna rostlo hodně masáků(jméno týhle houby mi taky prozradila ten den) a z týhle podobnosti mi pak dlouho nebylo jasný jakže se jmenuje ta houba a ten náš prezident...
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    -zkomoleniny byly dobrý, karkulačka a videjo, pak sem taky byla přesvědčená, že je úplně jedno, jestli použiju slovo bažant nebo žabant, protože je správně oboje

-věřila jsem, že táta umí kouzlit, vždycky mi ukazoval takovýty triky jako že drží minci, pak nechá minci zmizet (šikovně a nenápadně jí nějak zakamufloval) a pak mi jí vytáhnul z ucha nebo tak. Veřejně jsem to o něm rozhlašovala - můj táta UMÍ KOUZLIT, DOOPRAVDICKY!!!

-že moje vzdělání tragicky skončí toho roku, kdy budeme mít ve škole chemii - starší děti vždycky říkaly něco v tom smyslu, že chemie je strašně těžká a že z ní maj pětky, takže mi přišlo, že je to tak nepochopitelnej, náročnej, nelogickej a prostě strašnej předmět, že ho spousta lidí (včetně mě) nemá šanci přežít

-že když si vezmu misku a budu v ní máčet a točit bahno z potoka, vyrejžuju zlato, takže jsem jednou naklusala za babičkou se slovy: "Babi, potřebuju nějakou misku a jestli to vyjde, tak budem bohatý!!!"

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HYPNOTICA: to zní jako křemílek, nemůžu si pomoct pokaždý když to slyšim:)
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Jo ty dětský komoleniny slov používám taky dodnes. Taky vám moc nejede pivo z kemílku??
    ELS
    ELS --- ---
    JOKERKA: :DD
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Jednou mamina rikala babicce ze se po sidlisti potulujou bandy a kradou auta. My sme meli jednu BANDAsku na vodu na zahrade kery se rikalo banda protoze byla velika. Tak jsem koukala z okna a vyhlizela jestli nekde uvidim nejakou bandu jak krade auta. A co si pamatuju tak mi neslo do hlavy jak ty bandu muzou krast potichu kdyz jich bude vic tak prece musej delat strasnej bordel, kdyz se budou valit po chodniku...
    MISERY
    MISERY --- ---
    RANGDROL: karkulačka a medrvěd a Králka (Klárka) jsem rikala, kdyz jsem se naucila rikat R :-)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    TOMASEQ: holka, diky bohu :))
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    CYBORCA: ted jeste jestli jses kluk nebo holka ;-DDD (pardon:)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ze budu zpevacka, nebo baletka. :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    - věřil jsem tomu, že vir z počítače se může dostat na člověka a obráceně...
    - a že feťáci jsou lidé, kteří se cpou práškama, když zrovna nejsou nemocný (vysvětlení mámy... částečně to je pravda)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    a já sice mluvila brzo a porád, ale trochu po svém, čili například do lesa se nosily "dumové boky" :)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ALEXIS: to ja sem mel karkulacku;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    komboj je taky klasika:)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GRETHA: ja som nikdy nekomolila slova... ani sa mi nestavalo, ze by som si plietla pesnickove texty, ziadne "zirafice" a "okybace" som nemala... :)
    NECUM
    NECUM --- ---
    že když zafoukám fénem do vany ve který sedim, že mě to zabije.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ze zivot je sen a az umru,probudim se do dalsiho snu,nebo uplne
    a verim tomu dodnes;)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    -že zdeněk svěrá nikdy neumře,protože zpívá tak krásný písničky
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    KUKATEKK: jo a komboj :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    GRETHA: ja teda taky ne, vsechny znacky jsem znala uz jako petileta a i co znamenaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam