• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    JIRI_CZEK: tak to je fakt super....
    ale ja si taky nedokazala tenkrat nejak moc predstavit, jak bych se mela propadavat do nizsiho rocniku...a tak jsem se radeji snazila, abych se nepropadla :-D
    GREGI
    GREGI --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: hm drogy...to zeleny nevim jak se tomu rika to je strasliva droga a lidi co si ji pichaj do zil bydlej s pernikarema a tak....
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    GREGI: to samý o drogách,protože lidi co brali drogy byli hloupí a neužiteční a kdekdo je chtěl zabít
    GREGI
    GREGI --- ---
    že nebudu kouřit:(
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    že když propadnu ve škole, tak se při předávání vysvědčení propadnu podlahou do nižšího ročníku
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    že nikdy nebudu dělat reparát
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    RANGDROL: tak to vidim uplne stejne:-)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    VASUCEK: to mi řikáme toulen pořád.... sťoukanej foulenem
    SYRDARIA: a tohle mi připomíná, že jsme se sestřenkou "vařili beruškovej guláš" - jako kotlik nám sloužila mezera mezi trubkama, ze kterejch byla na zahradě taková lávka a ingredience byly bahno, listí, a - samozřejmě - co největší počet berušek + tak nějak co dům dal :)
    PEGGUSHKA
    PEGGUSHKA --- ---
    kulovej blesk má nožičky a když začne bouřka musím pelášit domů, jinak mne sežere.)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MISERY: .)
    STEA
    STEA --- ---
    můj děda neměl kus palce a když nám máma říkala, že ho strčil do nějakýho stroje ve fabrice, my věděli, že kecá, protože děda nám několikrát říkal, že o něj přišel v souboji na život a na smrt...
    Já si vždycky představovala souboj na meče, asi kvůli tomu useknutýmu prstu, i když to nedávalo moc smysl.
    MDFK
    MDFK --- ---
    VASUCEK: tak to nás máma naučila říkat [grapefrujt] a to říkám dodnes :D
    MDFK
    MDFK --- ---
    KENNYY: lol!
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Mě se zažili v útlým věku blbě slova: pitoreskní jako piroteskní a v omylu žila asi deset let a dodneška mi správná podoba zní divně, nelogicky a mimo. Naštěstí jsem ho spíš vžacky blbě přečetla pro sebe, ale nepoužívala.

Kus dvora, kde jsme si hrály na vrahy, se jmenoval Území. Dlouho jsem věřila, že vrazi tam na naší partu čekají a nastražili plno pastí a vraždění je jejich kontinuální činnost. Receptem bylo, že se nesmělo NIKDY šlápnout na Krvavý schod - schod v baráku, kde byla kapka červený barvy - jasný znamení. Když už se člověk spletl a šplápnul, měl ještě opravný schod. Rituál překračování schodu vydržel mě, ségře a členům party ze základky až do 25 let, kdy jsme se odstěhovali.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Do 16ti let jsem žil v omylu, směle jsem totiž říkal toulen místo toluen (a byl jsem skálopevně přesvědčen, že je to správně). Tak moc se mi to zažilo, že i dnes mi toulen zní lépe :-D
    SOLUTAN
    SOLUTAN --- ---
    ..nejhorší strašidlo je "stará blažková" ( tatovi přišel čert asi fádní), tudíž mi každá babička v šátku spolehlivě přivodila hysterickej záchvat

- klasika je taky "verlyba" a ja mě měl ještě "pšístroš" (pštros)
    LILY
    LILY --- ---
    ...mého pradědečka odnesl vítr (sám mi to říkal).
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    DRAGON: když jsem byla malá, zažila jsem bouřku která lámala stromy u babičky.. a strašně se blejskalo, a akorát v televizi něco o ufonech bylo a táta mě tim strašil a asi do 10ti let jsem nesměla mít postel u okna, protože jsem se bála že přiletí a odnesou mě :) nebo že nás zabijou :)
    LILY
    LILY --- ---
    ...průtokový ohřívač vody, co jsme měli doma, je "bojiler".
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KVITKO: ježíš, teď si mi něco připomněla a já si nemůžu vzpomenout! když je bouřka, tak se něco stane.. jejda, ja si chci vzpomenout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam