• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TEREZZZKA: jj, takhle to delam dodneska i ja:o) pokazdy, kdyz mi piska v uchu, tak se ptam ve kterym:o) a pri skytani na me nekdo mysli:o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    TEREZZZKA: To je hezky! :-) To si musim pamatovat! :-)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MISERY: myslim, ze u nas na to byl takovej postup - komu piska v uchu, ten se pta ostatnich, v jakym tipujou, ze piska a kdyz uhodnou, tak hezky veci a kdyz neuhodnou, tak spatny :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMASEQ: jsou! ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    BATY: piskani v usich znamena, ze nekdo o tobe mluvi ne? (jedno ucho je pro hezky veci a jedno pro pomluvy, ale nevim ktery je ktery)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    TOMASEQ: já jsem si myslela něco podobnýho - že lidi, co jsou v televizi, mě vidí - stejně tak, jako já vidím je :-))
    BATY
    BATY --- ---
    MISERY: ja taky :), ale ne kdyz skytam, ale kdyz mi piska v usich...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    MISERY: tohle tvrzeni jsem si vyvratil tim, ze jsem zkousel na lidi myslet a vzpominat a nefungovalo to na ne, kdyz jsem se pak ptal...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    SUURJA: ja sem si chvili myslel ze ju a hele a muf jsou zivi... jako ne prevleceny herci. Uff, to byla doba.
    LENINKA13
    LENINKA13 --- ---
    MISERY: to si taky myslim porad..:)) to je hezky si myslet..
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    Z nějakého důvodu - neptejte se mě proč - jsem věřila, že když jsou lidi zamilovaní a bydlí od sebe třeba 100km, tak chodí na záchod ve stejnou chvíli.

Absolutně nechápu, jak jsem k takové hovadině dospěla.
    MISERY
    MISERY --- ---
    ..ze kdyz skytam, tak na mne nekdo mysli....ale to si vlastne myslim porad :-D
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    SOPHINKA: no, já jsem měla tenkrát takové poměrně surrealistické období, což by ten neúspěch možná vysvětlovalo :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    věřila jsem, že všichni hrají fair-play a neexistují podrazáci a lidi, co chtějí člověka zmanipulovat nebo využít nebo mu ublížit
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    SUURJA: Teda, to mě bolí i teď.... představa toho dětského zklamání...
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    věřila jsem, že všechny obrázky, který děti pošlou do Studia Kamarád ukáže Jirka Chalupa (nebo jak se jmenoval) v neděli na obrazovce a Jů a Hele je pochválí. to bylo pak zklamání!
    LENINKA13
    LENINKA13 --- ---
    Verila jsem na Jeziska a predstavovala jsem si ho jako jezka s vysokejma botama a cepickou a pytlem na zadech, a lezl k nam po elektrickem vedeni..:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TRISH: Zrovna nedávno jsme vzpomínali:)
    ELS
    ELS --- ---
    TRISH: Hezký :)
    TRISH
    TRISH --- ---
    ze existuje zeme Fantazie, Bastian a Atrej...
    SWEEAT
    SWEEAT --- ---
    věřila sem že tlustý lidi sežraly vlčáka,tomi jednou namluvil fotřík dyž sem se ptala proč maj takový velký břicha a z čeho..joa taky mi nakecal že moje kartička OZP je vlasně karta do bankomatu-to mu nikdy nezapomenu.
    LILY
    LILY --- ---
    GREGI: Asi máš na mysli bakšiš..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam