• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    Z nějakého důvodu - neptejte se mě proč - jsem věřila, že když jsou lidi zamilovaní a bydlí od sebe třeba 100km, tak chodí na záchod ve stejnou chvíli.

Absolutně nechápu, jak jsem k takové hovadině dospěla.
    MISERY
    MISERY --- ---
    ..ze kdyz skytam, tak na mne nekdo mysli....ale to si vlastne myslim porad :-D
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    SOPHINKA: no, já jsem měla tenkrát takové poměrně surrealistické období, což by ten neúspěch možná vysvětlovalo :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    věřila jsem, že všichni hrají fair-play a neexistují podrazáci a lidi, co chtějí člověka zmanipulovat nebo využít nebo mu ublížit
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    SUURJA: Teda, to mě bolí i teď.... představa toho dětského zklamání...
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    věřila jsem, že všechny obrázky, který děti pošlou do Studia Kamarád ukáže Jirka Chalupa (nebo jak se jmenoval) v neděli na obrazovce a Jů a Hele je pochválí. to bylo pak zklamání!
    LENINKA13
    LENINKA13 --- ---
    Verila jsem na Jeziska a predstavovala jsem si ho jako jezka s vysokejma botama a cepickou a pytlem na zadech, a lezl k nam po elektrickem vedeni..:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TRISH: Zrovna nedávno jsme vzpomínali:)
    ELS
    ELS --- ---
    TRISH: Hezký :)
    TRISH
    TRISH --- ---
    ze existuje zeme Fantazie, Bastian a Atrej...
    SWEEAT
    SWEEAT --- ---
    věřila sem že tlustý lidi sežraly vlčáka,tomi jednou namluvil fotřík dyž sem se ptala proč maj takový velký břicha a z čeho..joa taky mi nakecal že moje kartička OZP je vlasně karta do bankomatu-to mu nikdy nezapomenu.
    LILY
    LILY --- ---
    GREGI: Asi máš na mysli bakšiš..
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    VASUCEK: Také jsem si to myslel, a proto jsem říkával tolven.
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    tak další pecka na kterou jsem si vzpoměl - můj táta spravuje všemožnou elektrotechniku a tak jsem mu kdysi zabavil takovej malej jednoduchej přepínač - páčku, která se dala dát nahoru nebo dolu... no a já sem měl za to, že to je malej detonátor, kterej při každym přepnutí zničí jednu loď nějaký mimozemský civilizace. tak jsem vždycky klikal z nudy, pak jsem si řekl, že už jich muselo zbýt fakt málo, tak jsem to někam skoval, a po určitym čase, když jsem to našel, tak jsem postup opakoval... preventivně... co kdyby si mě chtěli najít :) (byl bych odsouzen za genocidu miliard emzáků... a jeden člověk by jim nemusel stačit)

celkem věrohodný obrázek zde: http://www.e-conrad.cz/Foto/id7/obr/6/6500282_01_obr.jpg
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    TEREZZZKA: no co? Chtela vam sprijemnit stresovou situaci a jeste byla pri tom uzitecna a ty si stezujes. Co by za to nekteri zaci ze Zizkovskejch specialek dali..
    jinak kdyz sem byl malej, tak sem veril, ze v zasuvce je cert(byl tam) a ze Uvalskej deda ma metro ve sklepe..
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MISERY: že? :) toluen zní divně.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MISERY: HH, neodpustim si jednu OT - nase profesorka matiky na gymplu nejenze rikala toulen, ale navic s nim drhla nejruznejsi skvrny na podlaze - predevsim behem ruznych pisemek. Ona byla (a stale je) hrozny pes na poradek a zakaldala si na tom, ze ma nejcistsi tridu. Ale ten opar, co se mezi nami vznasel.. nemyslim, ze by to prispivalo k nejakymu zlepseni mozkovy aktivity :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    VASUCEK: POCKEJ! On se fakt nerika toulen??? SAKRA!!! NEEE!!! :D Ja chci zpatky svuj toulen!!!!
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    JIRI_CZEK: taky taky:-) ale ze kdyz propadnu v první, tak půjdu zpatky do školky:DD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    myslela sem si, že moje oblíbený oblečení poroste se nou, protože jeden svetr to skutečně dělal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam