• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Myslela jsem si, ze menstruace je jenom jednou za rok... pak me to docela neprijemne prekvapilo. :/ :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    JACQUES157: Takhle to bohužel opravdu je, to se ti nezdálo. Je to způsobeno vnímáním času, když jsi 7 let staré dítě, tak jsou pro tebe 2 měsíce 1/42 tvého života, ve věku 30ti let je to už 1/180 života, tzn. menší, tím pádem kratší část:o))
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    JACQUES157: já mám ještě září 2006
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    já měl jako malej pocit že všechno trvá děsně dlouho.. připadalo mi že prázdniny trvaj tak půl roku a na vánoce se čeká celou věčnost.. teď to letí čim dál rychlejc, ani se neotočim a je konec srpna.. léto končí a já se poslední dny ploužim jako mrtvola, co slovo úsměv ani nemá ve slovníku
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    jsem verila, ze kdyz nekdo vytahl z batohu zvejku, tak celej ten batoh musi byt zakonite plnej zvykacek. Odtud take me skromne vanocni prani dostat plnej pytel lentilek (ktere mi jezisek jako nejmladsi a nejrozmazlenejsi princezne splnil).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMASEQ: :DD
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    LOSER_: :))) to by mi stary sajborove neudelali, zadnyho mladsiho sourozence diky bohu nemam... :))
    TOMASEQ: :))
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    že nebudu nikdy kouřit a budu do konce života s maminkou bydlet doma :)
    ELS
    ELS --- ---
    TOMASEQ: :DD
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    CYBORCA: ja jsem si vzpomel ze jsem si myslel ze jsou vsichni prazaci tlusty. Protoze k nam (vesnice v ceskym raji) posilali o letnich prazdninach na nejakou ozdravnou skolu v prirode jenom tlusty deti z prahy.
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    CYBORCA: Poslali tě pryč aby mohli vyvíjet další CYBORGy... :-D
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    ze me rodice poslali na skolu v prirode, protoze se me chtej zbavit a nemaji me uz radi...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ELIZHANNAH: to je dobra meditacni praxe :D
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Že když budu v létě dlouho sedět u babičky v kadibudce, že mě mouchy začnou štípat do pr.......... :oDD. A v několika případech málem došlo k vyhřeznutí střev, jak jsem se snažila rychle vypadnout :o))
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    no dys sem byla malá tak mi otec vtlačil že king kong fakt žil...byl tak přesvědčivej, že sem se vůbec nezdráhala to vnucovat dětem který tomu nevěřili...dokonce sem se kuli tomu i jednou poprala-ve finále si ze mě utahovali kompletně všichni...díky tati!!)))
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MISERY: u nas sa hovorilo, ze ked sa ti stikuta, tak ta niekto ohovara... ;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TEREZZZKA: jj, takhle to delam dodneska i ja:o) pokazdy, kdyz mi piska v uchu, tak se ptam ve kterym:o) a pri skytani na me nekdo mysli:o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    TEREZZZKA: To je hezky! :-) To si musim pamatovat! :-)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MISERY: myslim, ze u nas na to byl takovej postup - komu piska v uchu, ten se pta ostatnich, v jakym tipujou, ze piska a kdyz uhodnou, tak hezky veci a kdyz neuhodnou, tak spatny :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMASEQ: jsou! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam