• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMRAKNA: dodneška z toho mám komplex, mě to jako nevadí, ale ti kluci říkali, že se to nedělá.. :DD tak se jich na to tajně v duchu stále ptám :D
    SMRAKNA
    SMRAKNA --- ---
    PALEONTOLOG: tomu sem ja nikdy neveril.... :D :D :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že kluci mají pravdu, když říkají, že s holkou s krámama se nešuká... to by to ty ženský ale nemohly chtít a já bych nesměl být tak hŕ
    SMRAKNA
    SMRAKNA --- ---
    věřil jsem, že až budu velkej budu moct bejt světýlko..... porad bych chtel bejt svetylko, ale ted uz tomu neverim... :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Myslela jsem si, ze menstruace je jenom jednou za rok... pak me to docela neprijemne prekvapilo. :/ :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    JACQUES157: Takhle to bohužel opravdu je, to se ti nezdálo. Je to způsobeno vnímáním času, když jsi 7 let staré dítě, tak jsou pro tebe 2 měsíce 1/42 tvého života, ve věku 30ti let je to už 1/180 života, tzn. menší, tím pádem kratší část:o))
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    JACQUES157: já mám ještě září 2006
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    já měl jako malej pocit že všechno trvá děsně dlouho.. připadalo mi že prázdniny trvaj tak půl roku a na vánoce se čeká celou věčnost.. teď to letí čim dál rychlejc, ani se neotočim a je konec srpna.. léto končí a já se poslední dny ploužim jako mrtvola, co slovo úsměv ani nemá ve slovníku
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    jsem verila, ze kdyz nekdo vytahl z batohu zvejku, tak celej ten batoh musi byt zakonite plnej zvykacek. Odtud take me skromne vanocni prani dostat plnej pytel lentilek (ktere mi jezisek jako nejmladsi a nejrozmazlenejsi princezne splnil).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMASEQ: :DD
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    LOSER_: :))) to by mi stary sajborove neudelali, zadnyho mladsiho sourozence diky bohu nemam... :))
    TOMASEQ: :))
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    že nebudu nikdy kouřit a budu do konce života s maminkou bydlet doma :)
    ELS
    ELS --- ---
    TOMASEQ: :DD
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    CYBORCA: ja jsem si vzpomel ze jsem si myslel ze jsou vsichni prazaci tlusty. Protoze k nam (vesnice v ceskym raji) posilali o letnich prazdninach na nejakou ozdravnou skolu v prirode jenom tlusty deti z prahy.
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    CYBORCA: Poslali tě pryč aby mohli vyvíjet další CYBORGy... :-D
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    ze me rodice poslali na skolu v prirode, protoze se me chtej zbavit a nemaji me uz radi...
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    ELIZHANNAH: to je dobra meditacni praxe :D
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Že když budu v létě dlouho sedět u babičky v kadibudce, že mě mouchy začnou štípat do pr.......... :oDD. A v několika případech málem došlo k vyhřeznutí střev, jak jsem se snažila rychle vypadnout :o))
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    no dys sem byla malá tak mi otec vtlačil že king kong fakt žil...byl tak přesvědčivej, že sem se vůbec nezdráhala to vnucovat dětem který tomu nevěřili...dokonce sem se kuli tomu i jednou poprala-ve finále si ze mě utahovali kompletně všichni...díky tati!!)))
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MISERY: u nas sa hovorilo, ze ked sa ti stikuta, tak ta niekto ohovara... ;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TEREZZZKA: jj, takhle to delam dodneska i ja:o) pokazdy, kdyz mi piska v uchu, tak se ptam ve kterym:o) a pri skytani na me nekdo mysli:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam