• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MISERY: to nie, ale 20.08.2008 o 20:08 ano... to bol lepsi datum... :)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    a věřila jsem, že jakoukoli pochutinu, kterou si děda odnese do pracovny opravdu sní sýkorka číhající za oknem, tedy si dědeček musí stále chodit pro další zásoby :)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MISERY: ne, ale 20.8. ve 20:08 jo :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    DLABAK: opravdu prilehave ID, k tomu co tu pises :)))
    DLABAK
    DLABAK --- ---
    Ja jsem veril, ze se nikdy nebudu muset ucit. Az do mych 31 let mi to prochazelo. Ted je mi tech 31;-)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    HAUSNUMERO: ajo, jsem zapomnela... :) ale ja uz v 00:00 vetsinou spim... :)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    CYBORCA:jeste to muzes rozsirit na 00:00
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    MISERY: to jsem nestihla...;(
    MISERY
    MISERY --- ---
    a prali jste si neco v 18:18 18.8. 2008? :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    KUKATEKK: tak tuhle vlastnost mame na chlup totoznou :)))
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    CYBORCA: ;))) a taky jsem se ráda přela a vydrželo mi to ;))
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    KUKATEKK: to je taky fakt, ale to napeti, jesli si to vychytas jen 2x do dne... to se vunbec neda srovnavat! :)))
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    CYBORCA: nj, ale zase to napětí jestli to každou tu hodky vychytáš ;))
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    KUKATEKK: Kdyz to je nůďo, za A je to kazdou hodinu takhle a za B jsou to vzdycky 2 a 2 cislice, to se ti nic nesplni, za to my, 4 cislicari my se mame na co tesit! :))))
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    CYBORCA: já to dělám dodnes, ale i např. u 17:17 atp... co kdyby náhodou, že jo ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    ja jsem verila (a porad verim) ze kdyz jedete vlakem nebo autem v tunelu a zatukate na okno a neco si prejete, ze se to splni :-)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Jo a kdyz jsem videla nejak tenkrat ten porad tabu na Nove, tak tam byla nejaka zena, ktera mela vsude nadmerne ochlupeni, tak jsem se bala, ze budu taky takova az budu velka + jsem ten rok nasla na svym hornim rtu 3 vrasky, coz me zaclo strasne trapit... jsem si rikala, ze zivot je pekne nefer, kdyz ted muzu jenom cekat, az ze me vyroste vobluda...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    TEREZZZKA: :))) to je jasny, je lepsi to udelat a doufat, nez to neudelat vubec :))
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    CYBORCA: Mne jednou rekla kamaradka, ze se Ti neco splni, kdyz sahnes v metru, na tom pasu, co jede podel schodu, na tu znacku DP. A jak tak jezdim metrem denne a kdyz ji potkam... co kdyby to fakt byla pravda? :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ze kdyz si neco budu prat v 11:11 a nebo 22:22, tak se mi to splni... vlastne si obcas neco preju i ted, kdyz jeden z tech casu zrovna stihnu. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam