• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Jo a kdyz jsem videla nejak tenkrat ten porad tabu na Nove, tak tam byla nejaka zena, ktera mela vsude nadmerne ochlupeni, tak jsem se bala, ze budu taky takova az budu velka + jsem ten rok nasla na svym hornim rtu 3 vrasky, coz me zaclo strasne trapit... jsem si rikala, ze zivot je pekne nefer, kdyz ted muzu jenom cekat, az ze me vyroste vobluda...
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    TEREZZZKA: :))) to je jasny, je lepsi to udelat a doufat, nez to neudelat vubec :))
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    CYBORCA: Mne jednou rekla kamaradka, ze se Ti neco splni, kdyz sahnes v metru, na tom pasu, co jede podel schodu, na tu znacku DP. A jak tak jezdim metrem denne a kdyz ji potkam... co kdyby to fakt byla pravda? :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ze kdyz si neco budu prat v 11:11 a nebo 22:22, tak se mi to splni... vlastne si obcas neco preju i ted, kdyz jeden z tech casu zrovna stihnu. :)
    LENINKA13
    LENINKA13 --- ---
    ja jsem si zase myslela, ze se da otehotnet pouze kdyz se to dela pri kramech, takze jsem si rikala, ze je to hrozny, ze to musi byt tak nechutnou cestou...:-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMRAKNA: no mě to jedna taky tvrdila.. ale jen do doby než zjistila že to se mnou a krámama jde.... lol^^
    SMRAKNA
    SMRAKNA --- ---
    PALEONTOLOG: kazdej byl nekdy v necem naivni... ja treba na tohle nikdy neskocil i kdyz to na me taky zkouseli, ale ony mi to tvrdily i nektery holky.... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMRAKNA: dodneška z toho mám komplex, mě to jako nevadí, ale ti kluci říkali, že se to nedělá.. :DD tak se jich na to tajně v duchu stále ptám :D
    SMRAKNA
    SMRAKNA --- ---
    PALEONTOLOG: tomu sem ja nikdy neveril.... :D :D :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    když jsem byl malej, tak jsem si myslel, že kluci mají pravdu, když říkají, že s holkou s krámama se nešuká... to by to ty ženský ale nemohly chtít a já bych nesměl být tak hŕ
    SMRAKNA
    SMRAKNA --- ---
    věřil jsem, že až budu velkej budu moct bejt světýlko..... porad bych chtel bejt svetylko, ale ted uz tomu neverim... :)
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Myslela jsem si, ze menstruace je jenom jednou za rok... pak me to docela neprijemne prekvapilo. :/ :)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    JACQUES157: Takhle to bohužel opravdu je, to se ti nezdálo. Je to způsobeno vnímáním času, když jsi 7 let staré dítě, tak jsou pro tebe 2 měsíce 1/42 tvého života, ve věku 30ti let je to už 1/180 života, tzn. menší, tím pádem kratší část:o))
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    JACQUES157: já mám ještě září 2006
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    já měl jako malej pocit že všechno trvá děsně dlouho.. připadalo mi že prázdniny trvaj tak půl roku a na vánoce se čeká celou věčnost.. teď to letí čim dál rychlejc, ani se neotočim a je konec srpna.. léto končí a já se poslední dny ploužim jako mrtvola, co slovo úsměv ani nemá ve slovníku
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    jsem verila, ze kdyz nekdo vytahl z batohu zvejku, tak celej ten batoh musi byt zakonite plnej zvykacek. Odtud take me skromne vanocni prani dostat plnej pytel lentilek (ktere mi jezisek jako nejmladsi a nejrozmazlenejsi princezne splnil).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMASEQ: :DD
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    LOSER_: :))) to by mi stary sajborove neudelali, zadnyho mladsiho sourozence diky bohu nemam... :))
    TOMASEQ: :))
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    že nebudu nikdy kouřit a budu do konce života s maminkou bydlet doma :)
    ELS
    ELS --- ---
    TOMASEQ: :DD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam