• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    PETRA_CHATEAU: z toho jsem usoudil ze mel uz ten 9. a smula, no...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ORIKA: kocoura přejelo auto jednou a byl úplně mrtvej, z toho sem usoudila, že teda ne
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    PETRA_CHATEAU: a nemají? ;)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    opravdu sem věřila, že kočky mají 9 životů.
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    EX___BO: ;-(((
    WANILA
    WANILA --- ---
    WANILA: ale jsou si podobný lol
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Veril jsem ze moji kocku kterou zranil autobus odvezl soused do nemocnice pro kocky:-( asi dva mesice jsem tomu veril..pak mi to nejak zacalo dochazet
    BUFO_VIRIDIS
    BUFO_VIRIDIS --- ---
    Já jí schválně trhala a strašila s tím ostatní děti:)
    KLA_RA
    KLA_RA --- ---
    WANILA: poměnka je jiná kytka, bouřka se tušim jmenuje rozrazil
    a samozřejmě to funguje, vždycky jsem jí trhala a pak byla bouřka, dělala jsem to docela často :)
    WANILA
    WANILA --- ---
    JIRI_CZEK: pomněnka? tomu jsem věřila taky
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TEREZZZKA: to je slušný:)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    JIRI_CZEK: Jednou jsem ji utrhla a byla pak vecer hrozna bourka. Od ty doby tu kytku netrham (dodnes)..
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JIRI_CZEK: Jo jenže to nevíš, že ještě jsou takový stejný malý jenže bílý kytičky a těm jsme řikali sluníčka a když někdo schválně šlapal na bouřky, utrh jsi tu bílou a zrušilo se to. Často jsme takhle orvali půlku louky ;)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    INSEQUI: Hh, nedávno mi vyprávěla kamarádka, jak se jako malá se ségrou vrátila po prázdninách domů a v pokoji něco strašně smrdělo (bydlí v paneláku, okna na západ) No a když otevřely šuplík u psacío stolu, našly miláčka šnečka, kterýho tajně před dovolenu propašovaly domů, pač jim žádný zvíře doma nechtěli dovolit :)
    SOPHINKA
    SOPHINKA --- ---
    JIRI_CZEK: Tohle mi říkala jedna kamarádka, kdmyž mi byly 4 roky.... hrozně jsem se toho bála.
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    ELLIE: sem si vzpomel, ze existuje jedna kytka, ktery se rika bourka - takova mala s modrejma kvetama a ja sem veril tomu, ze kdyz ji nekdo utrhne, tak zacne prset... taky se to parkrat stalo :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    TWORBO: to jsem taky slysel :)
    CHOLE
    CHOLE --- ---
    když nebudu do školy chodit se ségrou za ruku, že mě odfoukne vítr
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ze pri sklebeni hrozi zatuhnuti držky v šklebu když na me nejak foukne vitr. spis tim strasili rodice,abych nedelal ksichty....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam