• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    Tak to mě strašila prababička sama.. vzpomínám si na ni jako na typickou uhlazenou babičku v šátku, takovou tu pohádkovou.. Byla švadlenou a vyšívačkou a tak měla dům plný všelijakých zajímavostí, na které byla dost háklivá. A já byla zase zvědavá, takže na mě používala různé zlé hlídací skřítky, strašidla v komoře a na půdě. Nesměla jsem k potoku, protože tam bydlí jeden zlý skřet a jeden vodník a oba moc rádi stahují malé děti do ledové vody.. byly mi asi 3 roky. Prababička už dávno nežije, ale když jsem ten potok.. co potok, strouhu viděla po letech, musema jsem se opravdu smát, protože je v ní vody po kotníky.
    MERINO_GIRL
    MERINO_GIRL --- ---
    Myslela sem že z babčiný skříně lezou strašidla.....něco jako brána do pekla....nejhorší bylo že sem ji měla naproti posteli když sem u babči spala a nešla dovřít....takže byla permanentně pootevřená....což v noci dávalo prostor neuvěřitelnejm představám....
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    EX___BO: no ze by to nemelo prskat vubec tvrdim ja...:oD
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    KEEP_SMILE: No tak prska to o hodne min nez bez poklepani. A to ze to neprska vubec jsem nerekl:D
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    EX___BO: ne praveze to nema prskat vubec...:o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Vlastne jsem si ty kresby i pojmenovaval:) ale to si uz moc nepamatuju...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PETJULE: Tohle mi připomíná, taky takový výjevy kdež jsem byl hodně malej, pamatuju si že jsem mel nejakou desnou nemoc (s horečkama asi tochu vetsima), no a byl jsem uloženej u rodicu (resp u mamky, protože otec byl s divadlem v nemecku), meli tam hnedy zavesy a kdyz skrs dvere svitilo svetlo tak osvdcovalo ty bilý kresby na zavesech... já je pozoroval a když sem mel horecku zado se mi ze se priblizujou, fakt jsem tomu veril:)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    klika u dveří je obličej čarodějnice, co se pořád dívá :) (šrouby nahoře=oči, klika=nos, klíčová dírka=pusa)
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    JIRI_CZEK: To zkus...zakarbuj dve plechovky a jednu otevri normalne a druhou poklepanim:-) 20kč zato stoji:D
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    EX___BO: no myslim si, že to je docela dobrej námět pro mythbusters... já jsem se tohle dozvěděl od kámoše teprv asi před rokem, pak mi zase někdo tvrdil, že to je blbost, a teď zas nevim...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    KEEP_SMILE: Tak ono to tak ale funguje ze..poklepanim uvolnis bublinky vsude po stranach..ty se nahromadi a vytvori na hore bublinu ktera jen vyprskne neco male a ne celej obsah:-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    SUURJA, EDJA: Děkuji, je mi ctí.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    hm tak ja jsem jeste donedavna verila ze kdyz piju neco splechovky tak ze kdyz se na to vicko nahore poklepe nez se otevre tak nehrozi ze by vypenila...:o)
    ale je fakt ze na plechovky klepu stejne dal..:oD
    EDJA
    EDJA --- ---
    já jsem taky pořádně nevěděla, co je křížala, ale nikdy jsem si to moc nepřestavovala. Věděla jsem, že je k jídlu, ale první, co mě při vyslovení toho slova napadlo, byla taky žížala nebo ještěrka. asi že obě slova dost podbně znějí. Nikdy jsem však nekřížovala žížalky!
    EDJA
    EDJA --- ---
    SUURJA: já taky, fakt výborný
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    BLOODRAT: mám v klávesnici čaj, ale dlouho jsem se tak nenasmála :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    PAJAB4K: Vim ja...tak 7-10 let cca. Vinim z toho svou babicku, ktera se mne snazila poskvrnit krestanstvim, co to slo a predcitala mi nejake silene pohadky, kde byly krizaly snad kazde druhe jidlo dobre krestanske rodiny. Doted se divim, ze jsem na ten kriz ze dvou zouzeli neprikurtoval treti jako Jezise.
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    EX___BO: taky to znám jako sušené jablka
    BLOODRAT: to snad neee:-D kolik ti bylo??
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    BLOODRAT: My jsme to meli jako susene platky jablek
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ...jsem veril, ze krizala je upecena zizala. Tedy dve, prekrizene.
    Tak jsem dve na zkousku upekl a sezral. Nic moc, na to, ze to driv udajne bastila kazda rodina na svatky vanocni....jsem tajne doufal, ze takhle chudej nikdy nebudu a litoval postavy z Ladova obrazku.
    Teprve po letech jsem se dozvedel, ze jde o susene svestky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam