• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    ELS
    ELS --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zupaři všech zemí spojte se:)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    hm nebo si pamatuju jak zacali v televizi davat reklamy na coca colu a rikali za lahev je vratna...tak jsem si myslela ze kdyz se hodi tak se fakt vrati...:o)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    KEKEL: Ohoo, to vypadá že si za chvíli založíme vlastní diskusi :) mohli bychom poté uspořádat hromadný výlet po hospodách, obsahující nepřetržité vyžadování Zupu :D
    KEKEL
    KEKEL --- ---
    SIMCITKO: hlásim se k Zupařům :)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    JEBAK: :D Myslím že by měli zapřemýšlet nad změnou loga..
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    SIMCITKO: Já měl na brigádě jednoho muže s děckem, malým, no a to děcko ukazovalo co chce na pití, jelikož se pravděpodobně stydělo, nebo nevím, tak se ji ten muž ptal: "Ten Zup chceš? Dejte mi ten Zup, dík."
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    INSEQUI: Já se asi ptala samých hloupých lidí...až nedávno jsem se na to ptala znovu a v ti chvíli kdy jsem tu otázku vypustila z úst na mne náhle přišlo osvícení :D Ale tak takové malé nové objevy v životě vždy potěší..

EX___BO: Je to nekonečná záhada :D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    SIMCITKO: a stejne to clovek precte tak jak to se to cte vid:D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIMCITKO: :)) to mi vysvetlil otec už nekdy v deseti:)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    ELS: Jsem ráda že nejsem jediná teda :D a nedávno, jakožto neřidičce, mi konečně došlo proč je ten nápis AMBULACE na autech vždycky napsaný zrcadlově....:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIMCITKO: muhuhehe já když to videl poprve v nemecku tak taky
    ELS
    ELS --- ---
    SIMCITKO: Jéé, tak to já taky :))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    Já jsem si asi do svých dvanácti let myslela, že 7up je ve skutečnosti Zup a vždycky jsem si ho tak i objednávala :D
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    KATRINN: smarja! to je strasny! Kostra ktera bere holcickam hlavy :D se divim zes potom kdy usnula jako mala :D
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    Kdyz jsem byla mala, tak mi ve skolce nakecali ze po nocich chodi kostra a bere malejm hocickam vlavy a nasazuje si je misto ty svy. nejhorsi na tom bylo, že proti vsem byla nejaka obrana, proti ty kostre ne:)
    KOVAREX
    KOVAREX --- ---
    A pak jsem taky věřil, že když pošlete něco faxem, tak ten papír fakt putuje tím kabelem, a pak jsem se divil, že proč ten papír vlastně neshoří když putuje skrz elektrický kabel.
    KOVAREX
    KOVAREX --- ---
    Věřil jsem, že takový ty autíčka na pouti co jedou po té koleji jsou opravdu ovládaný těma volantama, a že když se to neřídí správně, tak vykolejí a bude z toho neštěstí, a vždy jsem se proto hrnul k těm volantům, aby se tam nedostal někdo nezodpovědný :)
    Pak jsem si myslel, že když si dám před sebe rukuu a rozostřím, že jako vidím skrz tu ruku, a že to jsou takový prvopočátky schopnosti vidět skrz věci :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    hahaha... mě se do dnešska zdaj sny, že lítám. nebo jiný zajmavý věci... nejhorší je vždycky to sklamání, když si uvědomim, že to neni pravda... proto tak strašně rád chrápu hodně přez obecně uznávaný standart, a kolikrát to opravdu stojí z to!!!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ZABKA: Hele já to zkoušel tak že jsem vylejzal na operadlo křesla a převažoval jsem se a když se už už převrhnout tak jsem se odrazil... a zdalo se mi za lítam čim dál víc... když jsem při jednom treningu naboural hlavou do "sekretáře" (nikdy sem nechapal proč tomu babička tak říká) tak tomu otec učinil docela přítrž... a bylo po lítání:)

péroviky mě fakt pobavilo:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ale když sem mamě tvrdil že se přestěhovalo do hrníčku musela začít vysvětlovat:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam