• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    CROPPCA:
    FREEDOOOM:

Heh, to je dobrý, tohleto.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    TRISSIE: no ucili a vim kdo to byl pavlov...ale tak me fakt nenapadlo ze by se to rikalo od toho...:o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELLIE: no to nás taky naučili, zvlášť když zvonilo na velkou přestávku a na oběd :-)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    TRISSIE: Co se dá dělat, jsem hold moc mladý :(

TRISSIE: Nás teda učili, že dycky když zazvonil a rozsvítil, dal jim jídlo a oni pozdejc začali slintat už když zazvonil a rozsvítil.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    TRISSIE: Myslíš slintat na zvuk zvonečku? ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KEEP_SMILE: I.P. Pavlov učil psy slintat na zvuk zvonečku (podmíněné reflexy, vždycky je u toho krmil a zvonil, a pak už jen zvonil a oni slintali), to vás ve škole neučili? :-)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    myslim teda od ceho je slintak odvozenej a proc se tak ipaku rika...:o)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    TRISSIE: a od ceho je ten slintak???:o) taky jsem to nikdy neslysela...:o)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRISSIE: v tom pripade si taky pripadam stara! A to mi bude teprve triadvacet!!!
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    TRISSIE: Slinták slyším poprvé a zní skvěle. To se musí obnovit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JEBAK: připadám si hrozně stará. V mých šesti-sedmi jsme s maminkou jezdily krtkem na slinták :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JEBAK: :))) Tak když mně bylo šest sedm, tak se internet ještě někde skrýval a neměli jsme doma ani to XTčko... zato jsem měla dojem, že Pavlova je ženská. Paní I. P. Pavlová.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    ELLIE: ja v cca sesti-sedmi opravdu veril, ze tam nekde je jeho ip adresa. A pro svet je strasne dulezita!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: Třeba dnešní děti věřej tomu, že to je Pavlova IP adresa...
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Záhada stanice I.P.Pavlova: Dlouho jsem přemýšlel nad tím, co je to "IP", patřící Pavlovi...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    že vás vždy v nemocnici daj dopořadku, a doktor vždy všem pomuže
    FORREST
    FORREST --- ---
    Kdyz jsem byl malej, tak jsem chvili veril, ze svet je hezke, prijemne a spravedlive misto. Ale tohle me rychle preslo.
    FREEDOOOM
    FREEDOOOM --- ---
    - ze klekanice jsou srnky, ktery chodej v noci
    - ze vsechny kolie jsou Lassie
    - ze vsechny reky jsou Labe
    - ze matka tereza je matka jezise
    - ze jezisek je jezek
    - ze vecernicek ma misto sedatka ptaka (http://media.novinky.cz/141/91417-article-pnjah.jpg)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    Já sem jako malá byla asi dost bojácná. Věřila jsem například, že v mezeře mezi postelemi chodí neviditelný tygr, který hlídá abych se tajně nešla koukat na tak pro děti lákavé horory a kdybych vystrčila ruku nebo nohu ze zákrytu postele tak mi ji sežere.
    Další záhada je že v noci mi v otevírací posteli (taková ta válenda) mizely hračky a objevovaly se schody.
    Jo a taky sem věřila tomu, že když budu rychle utíkat k vypínači uteču tmě až zhasnu.
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    Hezky :) Snad se muzu pridat.

Kdyz jsem byla, taxem se divala na porady typu Vega, ju a hele atp. No a vzdycky, kdyz losovali viteze nejake souteze, tak jsem s napetim poslouchala a doufala, ze uz me taky musi jednou vylosovat. myslela jsem, ze maji v ty skleneny nadobe jmena vsech deti a ze ja mam proste jen smulu.

a pak jeste jeden. s mym o rok mladsim bratrancem, jsme jako deti delavali ruzna predstaveni pro rodice a pribuzny s takzvanymi "kouzelnickymi triky". on byl na to dobrej, vazne jsem verila, ze umi kouzlit a skoro tomu verim dodnes, protoze kdyz se ho zeptam nska, tak ani po dvanacti letech mi neni schopnej dat rozumnou odpoved, jak ze vlastne ty triky delal :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam