• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JIRI_CZEK: No to já se právě v polospánku netrefím a dloubnu ho jinam ;)
    POLINA: Chudák já! On o tom ani neví! :))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    zmáčknout nos taky pomůže :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ano, tak nějak to bude. A protože můj muž spí hrozně tvrdě, musím ho praštit a nebo ho šťouchnout do oka.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    POLINA: podle me se na chrapajiciho mlaska za ucelem ho lehce probudit, chrapajici pak prestane chrapat (aspon na chvili).
    MASOO
    MASOO --- ---
    POLINA: ale to mlaskani ti nevysvetlim
    POLINA
    POLINA --- ---
    MASOO:
    TRISSIE: já jsem si říkala, že to určitě existuje ,)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRISSIE: v parizi maj v kazdy drogerce spesl oddeleni, sem na to koukala jak vyjevena pred 8mi lety a v berline taky maji, treba spesl shop na dready a copanky a veci okolo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POLINA: speciální pro afroameričanky, v USA je docela výběr, tady je na to málo zákazníků :-)

jinak ale máme s pudrem pro černošky dobrou rodinnou story. Máti jako tlumočnice kdysi vyfasovala skupinu Ghaňanek, co do Prahy přijely na konferenci k MDŽ. A protože MDŽ je v březnu a Ghaňanky měly tak akorát ty jejich hábity a sandály, tak dostaly od svazu žen taky kabáty a hnusné odrané kozačky.
    Tak dámy vyrazily na nákup, máti s nima, a první do drogerie, pro krém na boty. Jednu tu Ghaňanku napadlo, že si koupí i make up, tak si nechala nosit pořád tmavší a tmavší odstíny, a když jí řekli, že nic tmavšího nemají, povídá "tak mi dejte aspoň černý krém na boty". Prodavačka absolutně lehla smíchy...
    POLINA
    POLINA --- ---
    Hele, mě odmalička vrtá hlavou, jaký používaj černošky pudr a make up ,)))) A ještě jsem na to nepřišla ,)

a dál taky doteď nechápu, proč na utlumení chrápání pomáhá mlaskání ,))))

tak doufám, že mi něco z toho KONEČNĚ někdo odtajní... ,)
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    JOKERKA: JIRI_CZEK: :D hezké
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    JIRI_CZEK: to mi rikala sestrenka taky, ze slysim proudeni krve..
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Á, modří už vědí!
    Ď:-))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    já mám za to, že slyšíš jak proudí krev...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    ATTILAH: mala napoveda: zkus to samy se sklenickou u ucha, more tam bude taky :)
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    PETRA_CHATEAU: To priznam se mi taky nejni dodnes jasny:-). Myslela jsem, ze tam je uchovany sumeni more na cely ty staleti nejakym zpusobem....ale jak to vzniklo? A slyseli jste nekdo to sumeni opravdu? jestli jo, nejaky vysvetleni to mit musi, ne? A Jan Tleskac?
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    noo castecne vim jak to na poste chodi tak se tem razitkum neni moc co divit...i kdyz 10 tydnu je i na cp dost...:oD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MRAVENECEK: to se mi stalo jednou
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    KHARENDAEN: Dnes podate, zitra dorucime? :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KHARENDAEN: Já myslim že jsou případy kdy bychom se hodně divili kdyby tam ty razítka byly:)
    KHARENDAEN
    KHARENDAEN --- ---
    TEREZZZKA: Promiňte OT, ale k té poště:

Máma mi před půl rokem poslala z Brna do Prahy dopis. Dopis přišel cca po 10. týdnech a byly na něm razítka dd.mm Brno2, dd+5.mm Frýdek - Místek.
    Ostatní pošty přes které to šlo se nepodepsali, tak nevím jak to tam mají zařízeno.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam