• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    já mám za to, že slyšíš jak proudí krev...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    ATTILAH: mala napoveda: zkus to samy se sklenickou u ucha, more tam bude taky :)
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    PETRA_CHATEAU: To priznam se mi taky nejni dodnes jasny:-). Myslela jsem, ze tam je uchovany sumeni more na cely ty staleti nejakym zpusobem....ale jak to vzniklo? A slyseli jste nekdo to sumeni opravdu? jestli jo, nejaky vysvetleni to mit musi, ne? A Jan Tleskac?
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    noo castecne vim jak to na poste chodi tak se tem razitkum neni moc co divit...i kdyz 10 tydnu je i na cp dost...:oD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MRAVENECEK: to se mi stalo jednou
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    KHARENDAEN: Dnes podate, zitra dorucime? :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KHARENDAEN: Já myslim že jsou případy kdy bychom se hodně divili kdyby tam ty razítka byly:)
    KHARENDAEN
    KHARENDAEN --- ---
    TEREZZZKA: Promiňte OT, ale k té poště:

Máma mi před půl rokem poslala z Brna do Prahy dopis. Dopis přišel cca po 10. týdnech a byly na něm razítka dd.mm Brno2, dd+5.mm Frýdek - Místek.
    Ostatní pošty přes které to šlo se nepodepsali, tak nevím jak to tam mají zařízeno.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREVIT: Spíš jeho vznik:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ELLIE: To je ovsem pragocentrismus!...:o)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    ELLIE: Hele ale o tý poště jsem tak slyšela, úplně vážně. Přišlo mi to teda taky trochu nepraktický, ale bylo to ze seriozního zdroje :) Alespoň v Praze, že by to tak chodilo? :)
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    Nevim, jestli uz neprobehlo, ale dlouha leta jsem verila, ze svickova se dela ze svicek. takovych tech, co se nosi na hrbitov :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    hele a jak je to vlastně s tim mořem v mušlích?
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    GAVINMAGNUS: kdyz to tu tak procitam, tak se mi vybavyjou ty samy veci... Asi proto sem mela tak dobry znamky :))
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    ELLIE: tak s tou postou si me fakt pobavila.... :-D :-D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Vyhození na hodinu :))) Tak to mi osvětlili až na nástavbě, do tý doby jsem si to taky myslela a něco mě teda nutí představovat si to pod tím dodnes, že je to prostě jen hodina, kdy tě vykopnou ven a ty se nesmíš vrátit, něco jako když tě pošlou na hanbu...

Moje kamarádka, musím ji prásknout, si myslela, že veškerá pošta v republice chodí přes hlavní poštu na Jindřišský. Do osmnácti.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    GAVINMAGNUS: Ano! Tuhle představu jsem měl taky! Za to může Fík!
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Já jsem si myslela, že se dá z první třídy propadnout zpátky do školky....
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    Vzpomínám si, ze jsem měla hrůzu z toho, že až budu chodit do školy, tak propadnu. Netušila jsem, že propadnout znamená opakovat třídu, myslela jsem, že třeba z páté třídy se dá propadnout klidně do první, v závislosti na tom, jak moc velký je člověk debil.
    Možná za to může Maxipes Fík.
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    KEKEL: ja bych se ani nedivila tomu, ze by to detem rikali rodice - vzhledem k tomu, ze moji kamosce na zakladce nakecali, ze prezervativy pod polstarem jsou nebezpecny bily bojovy balonky, ktery kdyz se jich dotkne dite, vybuchnou ,) btw zaklad nemaly sprckofobie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam