• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že "Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají" hlásí řidič tramvaje do mikrofonu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    joj, takovej cipernej podvratakovitej lasičkoidní pejsek, chytrej a veselej... a oni ho vystrelili do vesmiru, usmažili ho:-// hajzli !

to mi pripomina, ze když jsem byla malá, tak jsem veřila, že se vratil. nejak me ani nenapadlo, ze ho tam vystrelili a VEDELI, ze uz nemuze dolů...
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    LALINA: roztomilej pejsek, dle obrázku na tý známce
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ATTILAH: jo tak to sem ráda, něco na tom totiž bude
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    PETRA_CHATEAU: Tak to já nachlup to samý, i tu lasičkoidní podobu!
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    Jako malá jsem si prohlídla jakousi školní učebnici, kde byly obrázky pralidí. Vysvětlili mi, že to bylo hodně dávno. Následoval logický dotaz: A babi, tys byla taky pračlověk? :-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Pan prezident Husák je hodný pán, protože nechce válku :-)
    GAF
    GAF --- ---
    ELLIE: stejně je to divný, jak člověk ještě nemá dost těch informací nebo co a může si nakrásně myslet nebo věřit v takový dost jiný cokoliv, co klidně pár kroků od něj je dokázáno jinak.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Jo, to, že děti nejdřív mluví česky, jsem si taky myslela, ovšem teprv až když se vyvinou z opice. Darwinovi jsem bezmezně věřila, a domnívala jsem se, že se každej narodí jako opice a pak se vyvine. Ale to mi bylo tak pět :)
    GAF
    GAF --- ---
    SIKY: jéé to já taky :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    Myslela jsem , že ve druhý světový válce jsme válčili jen my (Češi) proti Němcům a Rusáci nám přišli na pomoc (protože bysme logicky museli prohrát, když je nás tak málo)...
    GAF
    GAF --- ---
    Všichne děti nejdřív mluví česky až pak se naučí tu svojí rodnou řeč, protožte jinak než česky odmalička mluvit přece nejde.

Zvĺáštní na tom je ještě to, že já jsem prý začal mluvit dřív portugalsky a jenom trochu česky.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    asi do 13 sem si myslelala, že lajka neni jméno toho pejska, ale že to je nějakej speciální odolnej zvířecí druh, něco mezi psem a lasičkou
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    Když jsem byl malý, viděl jsem v TV přestřižení pupeční šňůry a hbitě jsem odvodil, že se holčičkám něco ustřihává, aby z nich byly holčičky :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    když jsem byla malá, myslela jsem si, že filé je ryba.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    s temi trapasy - v seste tride jsem byl v tramvaji nejakym panem otazan, zda nejsem teplous. Neveda, co to znamena, odpovedel jsem, ze ne. Bohuzel jsem pak neprovedl vyhledani vyznamu, takze kdyz jsem se o pul roku pozdeji spoluzaka zeptal na totez, odpovedi (nikoli vysvetlenim) mi byla rana pesti na solar a mel jsem o kamarada min.

asi rok pote jsem se dovedel, co ze to znamena :-DDD
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    JAMEELA: no to ja spis myslela, ze je to podstatny jmeno - nudaj, od toho statistika ceho - nudaje :-))
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    MISERY: no to me prave nenapadalo vubec nic , co by to mohlo bejt (nudistickou plaz jsem asi jeste neznala..)...ted spis nechapu, ze mi nebyla divna ta statistika :-))
    MISERY
    MISERY --- ---
    kdyz ted nad tim tak premyslim, co jsem si tenkrat o tom myslela, tak vlastne jeste jsem si myslela, ze to ma neco spolecneho s nuda-plazi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam