• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    JAMEELA: no to ja spis myslela, ze je to podstatny jmeno - nudaj, od toho statistika ceho - nudaje :-))
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    MISERY: no to me prave nenapadalo vubec nic , co by to mohlo bejt (nudistickou plaz jsem asi jeste neznala..)...ted spis nechapu, ze mi nebyla divna ta statistika :-))
    MISERY
    MISERY --- ---
    kdyz ted nad tim tak premyslim, co jsem si tenkrat o tom myslela, tak vlastne jeste jsem si myslela, ze to ma neco spolecneho s nuda-plazi :D
    MISERY
    MISERY --- ---
    CAPOVA: jojo, to jsem taky nevedela :)
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    nudaje... to je přechodník, ne? Nudaje, nudajíc, nudajíce :-)))
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    v pohadce princove jsou na draka se zpiva: statistika nuda je - hodne dlouho jsem si lamala hlavu, co to muze byt nudaje...(o to vic, kdyz tam dal zpivaj, ze ma cene udaje...)...
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    Hmmm, tak takhle jsem zpívala svého času "Chodím po tramvaji hladov sem a tam..." Byl to docela slušnej trapas, když mi to ve čtrnácti na táboře vysvětlili :-))) No, utěšil mě pak kamarád, který do poměrně pozdního věku zpíval: "Myčka jela dolů a zatím přišel mráz."
    MISERY
    MISERY --- ---
    Sem si vzpomela na dalsi misheard a to ve znelce Smoulu, zpivaj tam "kam příjdou tam je show" a ja jsem nevedela, co ze to vlastne je to ješování :D (slysela jsem "kam příjdou tam ješou")
    VASOR
    VASOR --- ---
    MRAVENECEK: tak teď sem to konečně pochopil :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A já měla vždycky pocit, že děcka, která na všecky strany z rozesmátou tváří řvou Dobrýdéééén, jen provokujou. A ony to vlastně myslej upřímně :)) Jako bez ironie. Budu je zdravit taky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    ELLIE: taky mam podezreni, ze je u nas ve sklepe zakopanej nemcourskej poklad (nebo zidovskej ukradenej nemcourama muhehe) :D (nic proti nemcourich)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: jooo a fotky budou? když se už nebudu moc učastnit tak at z toho neco mam:)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    INSEQUI: Měla jsem období, kdy jsem hrozně moc chtěla sehnat takovou tu sondu s kamerkou na konci. To mě zrovna bavil starej Egypt a esesáka jsem z toho nevynechala ;)) Kopat se bude, v létě, a šíleně si to užiju!
    Doufám, že tam budou aspoň ty příbory. Ale na půdě jsme našli za trámem jakousi německou pistoli... takže šance tu je ;)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: tak začni kopat... to je hezkej pribeh
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Protože jsem vyrostla v Sudetech a rodiče mi hodně vyprávěli o válce, tak jsem jako malá věřila, že ve sklepě máme pod schody zazděného mrtvého esesáka. Že je tam zazděn jako bílá paní, stojí tam, zasypán hlínou, v kompletní uniformě, a u nohou má krabici se zlatými příbory.
    A dodnes mám podezření, že tam skutečně je.
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    já jsem se vždycky bála do sklepa - myslela jsem, že tam je něco, co mě stáhne dolů a sežere. nejhorší bylo v tý tmě dosáhnout na vypínač a rozsvítit. no a teď díky knížce od Kinga "TO" se mi moje poserství znovu po letech vrátilo..
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    QASHQAI: právě sem se dozvěděla něco novýho... já si to myslela do teď
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    MRAVENECEK: No já si je ani ve snu neumím představit, ty dva bratry s jointem...:)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    QASHQAI: no tak koho by napadlo, ze Nedvedi fetujou ?! :))
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    MRAVENECEK: Tak to je vtipný :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam