• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SIKY
    SIKY --- ---
    KATRINN: promin :/
    asi na mne dolehlo to, ze Lajka se nevratila z vesmiru...

jeste me napada: co takhle certi letajici z elektriky??? :)
    (prominte, drtim na statnice a v pauzach tak nejak zatezuju jiny oblasti mozku... tenhle klub je velmi inspirativni :)))
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    SIKY: hm, tak jsem zkoumala tu tvou žirafičí krabici...jako co je na tom divného a mytus dětských let byl probořen až teď...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Černá Okibača, co zatáčá ovečky. Jo jo, tu znám, tý jsme se s holkama bály, aby nás nezatáčila! :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    SIKY: jojo... taky mi liska nosila zavory :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY ,GAF: Přesně tak.... takový krutý zjištění
    GAF
    GAF --- ---
    SIKY: žejo :(
    SIKY
    SIKY --- ---
    Jé, vy jste mi sebrali všechny iluze... Lajka se navrátila?!

AALA23: Jo, ja taky netušila. Nejdřív jsem myslela, že nese pytel závor, že to jen říkaj nějak zastarale :) Pak jsem si myslela, že zázvor je něco jako hřebíček, to koření :)
    No a tak ještě jedna klasika. Kdo z vás teda věděl, co to je: žirafičí krabice, co??:) (Mach a Šebestová - ...podobu zajíce, žirafičí krabice...) já myslela, že to je nějaká speciální vysoká krabice :)

další úlovky z dětských písní pak taky: kamarádka netušila, co je to okibača (černo...okibača, ovečky zatáča) a já marně přemýšlela, co je to za vlastnost: být domalý (Ach synku, synku, domalý jsi :)) A jak jsem se přesvedčila během let, rozhodně jsem nebyla sama... :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Já zase dumala nad tím, co to nese liška v tom pytli ("Běží liška k Táboru, nese pytel zázvoru..."). Netušila jsem, co je to zázvor, každopádně to znělo tajemně a v mých představách to bylo něco s kouzelnou mocí... něco jako mandragora :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ten pes se z toho vesmíru nevrátil??? to si děláte legraci...

Já porát přemejšlel co je to ten anástup:) a dumal nad tim jaktože púokaždý jedem se stejnym řidičem podle hlasu:)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Jeste k Lajce...
    Taky jsem si myslela, ze ve zname trampske pisnicce - hymne Vlajka se vlastne zpiva "Lajka vzhuru leti", a prislo mi to velmi pekne. A taky jsem samozrejme verila, ze se pejsek vratil na Zem...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že potkan může proplout do záchodové mísy, proto je třeba se pokaždé podívat
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že "Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají" hlásí řidič tramvaje do mikrofonu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    joj, takovej cipernej podvratakovitej lasičkoidní pejsek, chytrej a veselej... a oni ho vystrelili do vesmiru, usmažili ho:-// hajzli !

to mi pripomina, ze když jsem byla malá, tak jsem veřila, že se vratil. nejak me ani nenapadlo, ze ho tam vystrelili a VEDELI, ze uz nemuze dolů...
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    LALINA: roztomilej pejsek, dle obrázku na tý známce
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ATTILAH: jo tak to sem ráda, něco na tom totiž bude
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    PETRA_CHATEAU: Tak to já nachlup to samý, i tu lasičkoidní podobu!
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    Jako malá jsem si prohlídla jakousi školní učebnici, kde byly obrázky pralidí. Vysvětlili mi, že to bylo hodně dávno. Následoval logický dotaz: A babi, tys byla taky pračlověk? :-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Pan prezident Husák je hodný pán, protože nechce válku :-)
    GAF
    GAF --- ---
    ELLIE: stejně je to divný, jak člověk ještě nemá dost těch informací nebo co a může si nakrásně myslet nebo věřit v takový dost jiný cokoliv, co klidně pár kroků od něj je dokázáno jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam