• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    EX___BO: To je přece jasné, to jsou takové ty dlouhé bílé svíčky, které se při vaření roztaví a pak má svíčkový tu svou charakteristickou barvu :)
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    EX___BO: :-D :-D vid...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    BERULINKA24: Hlavne sem nechapal kdy je tam mamka dava...
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    EX___BO: :-D jo...to sem si taky myslela, kdyz jsem byla mala...a premyslela jsem, jak to muze byt dobry, kdyz je to ze svicek.. .:-D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Při tom dnešním varení jsem se rozpomenul jak jsem si myslel ze svickova se dela ze svicek:-D prislo mi to velice logicke
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Máme chalupu v Krkonoších. A naši na mě používali "krkonošké fígle". Věřila jsem tomu, že když se budu ofrňovat nad jídlem, že mě sojka bonzačka napráší Krakonošovi. :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MYS_USATA: samozřejmě, že ne :) byla jsem rozumné dítě a věděla jsem, že koně mají svou vlastní řeč :))))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    SHMAIDA: A Vinetoův kůň rozumí indiánské řeči.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    že jsem Tašunka Sapa Černý Kůň :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    TOMASEQ: rozhodně ne, já se taky hlásim
    SWEEAT
    SWEEAT --- ---
    hehe,ja verila ze dyz nebudu po-o spat tak ze si pro me pride klekanice :-]
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že za smrt dítěte v Erbenově básni byla skutečně zodpovědná polednice.
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    ELS: to se mi ulevilo ze jsem nebyl jedinej ;-)))
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Na jednou pouti jsem videl cetuduli poukazujici nato ze utopencu maj plno...fakt sem veril ze prodavaj utopeny lidi a mel jsem z toho docla strach
    ELS
    ELS --- ---
    TOMASEQ: Heh, tak to já doteď :X :D
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    ja jsem si docela hoooodne dlouho myslel ze pemza je nasbirana uschla morska pena ;-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ... je dobrý umět nějakou mezinárodní řeč, třeba polštinu
    LALINA
    LALINA --- ---
    MYS_USATA: :-))))))))))))))))))))))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...každej, kdo má melír, je pankáč.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    jasný sledovací zařízení byla všude. jak by asi jinak mikuláš a ježíšek věděli, jestli sem byla hodná?
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    MISERY: mam stihy, ze kamery jsou vsude na verejnosti... V hospode na zachodkach, ve zkusebnich kamerach,v praci, v praci na zachode.... takze chapu, ale je to mazec !
    OLIII
    OLIII --- ---
    MISERY: Nejsi magor. Nebo nejsi sama magor. Já si to taky jednu dobu myslela:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam