• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Já jsem dokonce přesně věděla o kolik. O dva roky. A říkala jsem jim to. "Buď zticha, Červinko, seš o dva roky vopožděnej ve vývoji." :))
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...věřila jsem, že kluci jsou ve svém vývoji opoždění. A život mě z toho nevyléčil. :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KING_JOHN_KILL: Eh, věřil jsem, že holky jsou trapný - z toho už mne taky život vyléčil ;)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    věřila jsem, že když se budu často xichtit, šilhat, vyblbovat apod., tak mi to zůstane :-D
    LALINA
    LALINA --- ---
    věřila jsem, že ve filmech a pohádkách je to všechno opravdu... pak mi řekli, že to hrajou herci...divila jsem se, že ti herci se klidne nechají zastřelit či zamordovat a kde ti filmaři porád berou nové a nové herce.-)
    WERENZIE
    WERENZIE --- ---
    mě máma koupila jako meloun na tržišti a když ho rozkrojila byla sem tam já:DDJak nelogické vždyť by mě zabila jak by to krájela!
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    ARCAK: No tak hlavně, žes nechtěl zkusit bejt taky holčička :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Jo, taky jsem to tak brala, dyt se tam taky zpivalo skutecnou anglictinou! :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    PREVIT: Když jsem to viděla poprvé, coby dítko, tak jsem to opravdu považovala za normální kovbojku, kde hodný Joe bojuje proti zlým pijákům alkoholu :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MYS_USATA: Limonádový Joe není parodie??? :o)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ... Limonádový Joe není parodie a líbil se mi Joe jako kladný hrdina, který nepije a ovoce jí až po obědě.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LALINA: presvedcila jsem se, az kdyz sem si jedno nechala odstranit :)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    že půjdu za úplně jakýkoliv přestupek do vězení.
    A když jsem se dozvěděl, že by mě už v patnácti větech dali za mříže, tak jsem začal šílet, že to je tak brzo a měl jsem strašný strach.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že dvojčata od sebe nerozezná vlastní máma, protože jsou úplně identická
    LALINA
    LALINA --- ---
    to taky nesnáším...na pupik nikdo sahat nesmí:-)

s tím znamínkem si to taky myslím doted:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: No to mi říkali taky, o to víc mě to láká:)
    MISERY
    MISERY --- ---
    ze kdyz si budu sahat do pupiku, tak ze do nej dostanu zanet nebo dokonce snet...a porad si to myslim a kdyz si ho meju, tak strasne opatrne a hlavne nedovolim nikomu mi do nej sahat :D
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ...kdyz si utrhnu nebo rozskrabu znaminko, tak umru :)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MYS_USATA: presne tak!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ..když tě okradou, soudce nebo policajt ti danou věc zaplatí ze státních peněz, protože jsi oběť
    GREGI
    GREGI --- ---
    ja si jako malej myslel ze jsou vsichni ufouni a jen me studujou a slysej co si myslim... Tak sem v duchi vzdycky nadaval tatkovi a sledoval jestli bude neco delat:)

A na konci kostacka rikaj misto HLAVA HLOVA a i dneska si na to rad pockam a furt se nad tim divim::D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam