• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LALINA: presvedcila jsem se, az kdyz sem si jedno nechala odstranit :)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    že půjdu za úplně jakýkoliv přestupek do vězení.
    A když jsem se dozvěděl, že by mě už v patnácti větech dali za mříže, tak jsem začal šílet, že to je tak brzo a měl jsem strašný strach.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že dvojčata od sebe nerozezná vlastní máma, protože jsou úplně identická
    LALINA
    LALINA --- ---
    to taky nesnáším...na pupik nikdo sahat nesmí:-)

s tím znamínkem si to taky myslím doted:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: No to mi říkali taky, o to víc mě to láká:)
    MISERY
    MISERY --- ---
    ze kdyz si budu sahat do pupiku, tak ze do nej dostanu zanet nebo dokonce snet...a porad si to myslim a kdyz si ho meju, tak strasne opatrne a hlavne nedovolim nikomu mi do nej sahat :D
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ...kdyz si utrhnu nebo rozskrabu znaminko, tak umru :)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MYS_USATA: presne tak!
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ..když tě okradou, soudce nebo policajt ti danou věc zaplatí ze státních peněz, protože jsi oběť
    GREGI
    GREGI --- ---
    ja si jako malej myslel ze jsou vsichni ufouni a jen me studujou a slysej co si myslim... Tak sem v duchi vzdycky nadaval tatkovi a sledoval jestli bude neco delat:)

A na konci kostacka rikaj misto HLAVA HLOVA a i dneska si na to rad pockam a furt se nad tim divim::D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SAMARI: Já myslím, že to musí být takové ty žluté, pravé voskovice, protože moje kamarádka Evička, když nám bylo asi šest, pravila, že se dají jíst, a taky jsme jednu ohlodaly ;) A nic nám nebylo! Takže je to jasný.
    LALINA
    LALINA --- ---
    EX___BO: taky:-)
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    EX___BO: To je přece jasné, to jsou takové ty dlouhé bílé svíčky, které se při vaření roztaví a pak má svíčkový tu svou charakteristickou barvu :)
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    EX___BO: :-D :-D vid...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    BERULINKA24: Hlavne sem nechapal kdy je tam mamka dava...
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    EX___BO: :-D jo...to sem si taky myslela, kdyz jsem byla mala...a premyslela jsem, jak to muze byt dobry, kdyz je to ze svicek.. .:-D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Při tom dnešním varení jsem se rozpomenul jak jsem si myslel ze svickova se dela ze svicek:-D prislo mi to velice logicke
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Máme chalupu v Krkonoších. A naši na mě používali "krkonošké fígle". Věřila jsem tomu, že když se budu ofrňovat nad jídlem, že mě sojka bonzačka napráší Krakonošovi. :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    MYS_USATA: samozřejmě, že ne :) byla jsem rozumné dítě a věděla jsem, že koně mají svou vlastní řeč :))))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    SHMAIDA: A Vinetoův kůň rozumí indiánské řeči.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam