• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    SEDNA: když mas horečku máš skřítky, ufouny, mluvící pribináky, tančící postele, čumící groublíky... máš toho proste opravdu hodně.-))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SEDNA: Hlavou proti zdi ne, to by ti vypad...:o)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    PREVIT: kdo ma horecku,ma skritka..nojo, tomne nenapadlo..bych se tvarila, ze ma horcku...a kdyby se neobjevil, sla bych hlavou oproti zdi :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    uuuuuuuííííííííííííííííííííííí
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Jsem rad, ze jsi konecne pochopila! :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ale ta hranice je silne zavisla na tom, v jaky poloze do ty vody spadnes.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jau!
    LALINA
    LALINA --- ---
    pche..me je to jedno, ja na přesným čisle netrvám:-) me stačí vedet, že za jistou hranicí uz je fuk, esi spadnes na beton nebo na vodu..teda jestli mi nekecali:-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SEDNA: Sel k jinym lidem, kteri meli horecku...:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ale ten beton (zed) jsem si overil predevcirem, kdyz jsem zakopl na schodech. Hlavou zed neprorazis...:o)
    Asi dve hodiny jsem se vzpamatovaval, ale nic pritom padu nekruplo, takze snad O.K....:)))
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    hodně malá jsem měla jednou vysokou horečku a zdálo se mi, že na koberci ležící skřítek pokyvuje hlavou a když vešla maminka, dělal, že je obyčejná hračka..Nikdy jsem takovou hračku neměla, ale věřila jsem nějakou dobu, že ten skřítek se jen schovává, aby nikdo neviděl, že je živý..když jsem ho pár měsíců neviděla..věřila jsem, že šel k jiným lidem (to mi bylo asi 5)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Takovou radost bych ti neudelal..:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no mužeš to vyzkoušet a ověřit přesněji :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ja to tusil...)
    LALINA
    LALINA --- ---
    asi nekde mezi vysokou skálou a orbitou
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: A kde je teda ta hranice? Kdyz skoci z orbitalni stanice a shori v atmosfere? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, bidela cidela videla lalala

ale to mozna není ta hranice vejsky..ja si to nepamatuju to cislo..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Uz jsi nekdy cidela zabery skokanu do vody z nekolik desitek metru vysoke skaly?
    LALINA
    LALINA --- ---
    to už nějak komplikuješ:-))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Kdyz se strefis sipkou, tak ne.
    LALINA
    LALINA --- ---
    od urcitý vejsky je pád na vodu uplne stejnej jako pad na beton...me poučili ucenejsi.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam