• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ja to tusil...)
    LALINA
    LALINA --- ---
    asi nekde mezi vysokou skálou a orbitou
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: A kde je teda ta hranice? Kdyz skoci z orbitalni stanice a shori v atmosfere? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, bidela cidela videla lalala

ale to mozna není ta hranice vejsky..ja si to nepamatuju to cislo..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Uz jsi nekdy cidela zabery skokanu do vody z nekolik desitek metru vysoke skaly?
    LALINA
    LALINA --- ---
    to už nějak komplikuješ:-))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Kdyz se strefis sipkou, tak ne.
    LALINA
    LALINA --- ---
    od urcitý vejsky je pád na vodu uplne stejnej jako pad na beton...me poučili ucenejsi.-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MARGARITKA: Pokud umis plavat...:)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA: a umres?? Kdyz bude dost hluboka a zvolis spravnou polohu, aby ses o hladinu nerozplacla, tak prezijes ne? :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Já si myslela, že když skočíš z 10. patra do vody, neumřeš.
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    MYS_USATA: To jsem tedy rád, že nejsem chlap.

ontopic:
    Když jsem chodil na odběr krve, zeptal jsem se táty, zda by bylo možné aby za můj život odebrali tolik krve, že bych umřel. On mi odpověděl že ne, protože vznikne krev nová.
    Tak mě rychle napadlo, že kdyby se ta "regenerace" dala opravdu silně zrychlit, tak i kdyby mě střelili, tak by se ta vyteklá krev přece musela kompenzovat tou novou. Tak proč se ještě nevymyslelo něco, co by takhle rychle obnovovalo krev?
    Akorát smůla, že jsem ani neměl ponětí o tom že ta kulka mě nezabije, když mi střelí do ruky.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ARCAK: Ale ne. To se říká chlapečkům, aby nebyli smutní. Chlap je totiž schopen přijmout sebevětší blbost, jen když si ji zracionalizuje :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: No dyť mě taky navedla maminka ;))
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    ELLIE: To se holčičkám jen tak nakecává, aby našly své sebevědomí ;)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ELLIE: No jasně :-) Z batolete přes žáčka rovnou k opožděné pubertě, třídění zkušeností, krátkému výkřiku zralosti, jenž je okamžitě pošlapán obdobím vzdoru. Následuje druhá míza, genitální meliorace a stařecká demence. Fázový posun patrný ve všech životních cyklech.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Já jsem dokonce přesně věděla o kolik. O dva roky. A říkala jsem jim to. "Buď zticha, Červinko, seš o dva roky vopožděnej ve vývoji." :))
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...věřila jsem, že kluci jsou ve svém vývoji opoždění. A život mě z toho nevyléčil. :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KING_JOHN_KILL: Eh, věřil jsem, že holky jsou trapný - z toho už mne taky život vyléčil ;)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    věřila jsem, že když se budu často xichtit, šilhat, vyblbovat apod., tak mi to zůstane :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam