• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...se děti nerodí, ale prostě vyskytnou. Když se rodiče mají rádi, přijdou domů a hele - je tu další dítě...
    WIWI
    WIWI --- ---
    ..že svět byl dříve (dle fotek) jenom černobílý..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KING_JOHN_KILL: ...tomu spousta lidi veri doted :-D hlavne zenske, kdyz vidi nadherne pevnou plet na modelce po pouziti noveho skveleho ultraliftingoveho kremu apod. cipoviny...
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Já si zas myslel, že lidi, co hrajou v nějaký reklamě byli tak spokojeni s nabízenym produktem, že se prostě z vlastní vůle rozhodli udělat na něj reklamu.
    Třeba taková rodinka u stolu, co krásně zlehoučka roztírá Ramu... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    INSEQUI: nojono:-))) ale az to přijde, nebudu se tomu ani divit...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LALINA: Tak tenhle nápad mě spíš děsí
    LALINA
    LALINA --- ---
    OLIII: tyjo..investigativní filmy!!! to je žánr budoucnosti:-))
    btw: videli jste film Zvlastni dny? taky dobrej nápad.-)))
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Já jsem si myslela, že ti filmaři si vždycky na ulici náhodně vyberou nějakýho člověka, a tomu se pak pověsí na paty a sledujou ho. A podle toho, co ten člověk dělá, pak vznikne třeba detektivka nebo něco dramatickýho:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zas tak dobre anglicky neumim ale pokud by ho měl někdo česky tak můžu vyměnit za Dva roky prázdnin a nebo za Gora :)

Omlouvam se za OT
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    //OT: Kdo by chtěl ten seriál o Robinu Hoodovi a umí anglicky, tak jsem si ho asi před rokem někde stahovala - je na torrentech, dá se najít, dá se stáhnout - a i po dvaceti letech je furt stejně dobrej :)) V originále Robin of Sherwood.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SEDNA: Já zase věřil že když mam horečku tak se obrazce na zácloně měněj v auta a pohybujou se a já jim dával zvláštní jména:)
    SIKY: Na to si pamatuju bezvadnej seriál, a rodiče vysvětlovali že je to vše jen film a tak.
    THINNA
    THINNA --- ---
    SIKY: kamarad mi kdysi vypravel, ze se ho mladsi sestricka zeptala, co znamena nuje. Coz ho ponekud zasckocilo, tak se zeptal v jaky souvislosti, ze to slysela. 'Mno ona nuje' :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE: je, taky dobry :)
    MYS_USATA: taky me to postihlo...

Nedavno kamaradka zavzpominala, jak s maminkou nekam jela autobusem, jako malinka, a zustali stat pred prejezdem a ridic vypnul motr. Tak se ditko zeptalo maminky, proc. Maminka, ze ridic asi setri naftu. Ditko se zamyslelo a po chvili se zeptalo: maminko, a co je to fta? :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Že když si budu dávat vlasy za uši, budu mít z toho plachťáky.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    že když má někdo takovej placatější zadek že to je od toho jak furt sedí (na základce jsme měli třeba spolužačku, která ho měla, a někdo jednou prohodil, že to má od toho jak furt sedí u učení) tak jsem se snažila moc nesedět...:o)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Tak speciálně u tohohle seriálu bylo nejdivnější, jak se Robin po druhé sezóně odbarvil na blond ;)) Já se víc bála o Marion, jak ji trefili šípem do zad, a každý večer jsem pak nutila maminku, aby mě jako trefila a pak mě trefenou odnesla do postele :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    LALINA: me to museli hodne vysvetlovat, kdyz umrel Robin Hood v takovym anglickym serialu, ze to je jenom jako, protoze jsme z jeho smrti mela hysterickej zachvat pomalu :) Ale jinak mi bylo divny, ze Vinetou muze umirat kazdej rok furt znova :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    LALINA: Jo, věděla jsem, že je to jenom jako, ale taky mi bylo úplně jasný, že herci jenom předváděj příběh, kterej se ve skutečnosti stal :) Já totiž vyrostla v domku u lesa, takže jsem od mala mávala rukou nad studiovejma pohádkama, to bylo jasný, že je to jenom jako.
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že:se v drogerii prodavaji drogy a ze moje mamka nekouri
    MISERY
    MISERY --- ---
    LALINA: me mama od malicka vysvetlovala, ze to je jenom jako a ze kdyz si treba herci davaj ve filmu do drzky (ja jsem uz tak od ctyr - peti let strasne rada koukala na dospelacky filmy typu Randall a Hopkirk) a ze kdyz film skonci, tak jdou na parky a limonadu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam