• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    VASOR
    VASOR --- ---
    XMARGE: ty housky taky nejes, kamarád si takhle na jedný pochutnával a vytáhnul si z pusy provázek....
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MADMERTIGAN: já snědla brouka (asi škvora) zapečenýho v chlebu. Byl pěkně hořkej... pak jsem asi tři roky nejedla chleba, ale jen housky:o)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RED_FKA: Jednou jsem takhle cestou na obed vdechl mouchu tak dobre, ze jsem ji rovnou spolknul. Musel jsem se vratit, abych ji aspon zapil...:o)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    ;-))) já sem si skoro ublinkla jen když sem to četla ;-)))
    RED_FKA
    RED_FKA --- ---
    fuj! a to jste skvora nemeli v puse! staci kousnout do broskve s mekci peckou, ktera se vam v puse rozpuli a skvor z ni vyleze...mymu chlapovi se to stalo, pak se skoro pozvracel :))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    no vona představa škvora, kterej leze do jakýjokoliv tělesnýho otvoru je dost děsivá - třeba takovej nos brrr... prostě je to strašidelný zvíře
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    no ja doposud spim ve stanu s vatou v usich, pac jsem presvedcena ze "usaci" do usi skutecne lezou :))
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA: joo, něco si holt ssebou ponesem až do konce života... ;)))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIZZY23: Já se koukám doteď...
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: no tyyjo, těch sem se taky baala a trvalo mi to dost dlouho, než jsem zjistila, že je to mýtus! :DD

MYS_USATA: tak krokodýla neznám, ale dycky sem koukala i do mísy, stli ta ruka neleze z ní! ;)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    no to je podobnej mýtus jako škvoři do ucha... z toho sem měla vždycky ve stanu poctivej hysterák
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA: ja znam jen krysy, ktere se dostanou potrubim do zachoda a kousnou te do .... :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIZZY23: To je normální. A krokodýla v záchodě, který připlave potrubím, znáš?
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    Když jsem byla malá, brácha mi řekl, že na záchodě zabíjí "černá ruka"... Že když si sedneš, objeví se za tebou a uškrtí tě! já se pak bála chodit na záchod a když už jsem musela,celou dobu na míse jsem se otáčela, stli už ta ruka neleze! :DD
    měla sem z toho ale noční můry aspoň dva roky..
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MADMERTIGAN: Strašení uzenou makrelou :)))))) Uáá, to budu dělat :D
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    MARINNE: tos mi připoměla jednoho kamaráda kterej má zase nesmírnou hrůzu z makrely... protože prej, ale nevim jestli to neni jenom legenda... když byl malej tak prej ho rodiče strašili uzenou makrelou - fakt je, že vypadaj fakt hnusně ;-)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MARINNE: Tak tohle mě pobavilo:)
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: :D :D :D
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    když sem byla malá taxem si nevim proč myslela, že ježíšek vypadá jako ten malej černoušek z obalu kofily nebo z plechovek z mainlu a že lítá v tom tureckym sedu a že je to turek vod vokurek ... a přiletí s těma dárkama pod stromeček - jak? netušim... technicky sem to neměla vyřešený....;-))) úžasná zpatlanina ;-)))
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Blizko nasho domu bolo na stene nasprejovane: "Ryba je buzerant." Velmi dlho som verila tomu, ze buzerant je nejaka exoticka obdoba kapra :)
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    i mě Zagroš Kudla pobavil :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam