• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    GAVINMAGNUS: ;-))) slušný
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    Kdyz jsem byla hodne mala, tak me prarodice strasili popelarskym autem (mele vse co prijde dovnitr na oranzovy popel, vcetne zlych deti). Nedosahli vsak cileneho efektu, kukacky jsem se nebala, ale nekompromisne jsem ji vyuzivala proti nim samotnym. Takze kdyz me treba deda nastval, vysvetlila jsem mu, ze "to reknu tatinkovi, ten ho strci do popelnice, prijedou popelari a v tom aute ho to taaaaaaaaakhle rozemele".
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ARCAK: Ale kdepak. Teď už vím, že jedinou správnou volbou je oženit se s Doylem a Bodiho mít jako milence :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    ... že se v práci nic nedělá :o)

MYS_USATA: Pak je jedinou možnou volbou Cowley...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Nemohla jsem se rozhodnout mezi Bodie a Doylem.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    DZEJNY: A co bubáci?
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    že zlý lidi neexistujou, že existujou jenom strašidla
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    TOMASEQ: jeee,tak to sem fakt rada,.-)))
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MADMERTIGAN: ja sem na zakladce nakecala kamaradkam, ze jsem ockovana proti popaleni koprivama, i po tom, co mne do nich hodily a ja tise trpela a pak se s rudyma nohama krecovite usmivala, mi to nakonec verily :)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    tatínek mojeho kamaráda nakecal všem že si nechal vyoperovat brňavky... a asi tak 80 procent lidí mu to slupalo- i s brňavkama ;-)))
    KJGHME
    KJGHME --- ---
    netušil jsem, že modřiny bolí, myslel jsem, že jsou prostě jenom modrý.
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    počkat... cimrman je vymyšlenej? ;-))) ne to ne...
    KJGHME
    KJGHME --- ---
    HYBNERKA: věřil jsem na ropáky,
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    HYBNERKA: nejsi sama, cimrman mi taky dal zabrat :)
    KJGHME
    KJGHME --- ---
    ..že když sním pecku, vyroste mi v břiše meloun
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...vrtalo mi hlavou, kde na Hlavním nádraží je ona proslavená lampárna, kam si lidé chodí stěžovat...
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    ..se priznam teda..
    krom toho,ze me sebere cert kdyz budu zlobit a tyhle veci...sem si asi do 11 let myslela,ze Jara Cimrman fakt existoval..kdyz sem se mamy zeptala kolika se vlastne dozil a ona se v krame malem propadla hanbou- prozrela jsem,.-).no jo no..,.-)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    IRA_PALMOVKA: třeba to byli skrytý budhisti, který si mysleli, že ty žížaly sou reinkarnovaný příbuzný který vám chtěj něco říct ;-)))
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    to mi připomíná, jak nám vždycky na škole v přírodě kluci strkali žížaly do uší... fuuuuuuj
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    mě vlez jednou do ucha takovej minibrouček... spíš nějaká muchnička a jak mi lez po bubínku byl to děsivej rachot měla sem takovej hysterák, že sem byla schopná nalejt si tam vařící vodu nebo cokoliv aby už to přestalo... a to se opravdu stalo...;-) ne ta voda, ten brouček... nakonec vylez
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    A vylezl? :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam