• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    IRA_PALMOVKA: třeba to byli skrytý budhisti, který si mysleli, že ty žížaly sou reinkarnovaný příbuzný který vám chtěj něco říct ;-)))
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    to mi připomíná, jak nám vždycky na škole v přírodě kluci strkali žížaly do uší... fuuuuuuj
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    mě vlez jednou do ucha takovej minibrouček... spíš nějaká muchnička a jak mi lez po bubínku byl to děsivej rachot měla sem takovej hysterák, že sem byla schopná nalejt si tam vařící vodu nebo cokoliv aby už to přestalo... a to se opravdu stalo...;-) ne ta voda, ten brouček... nakonec vylez
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    A vylezl? :o)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    SIAN: ;-))))))))))))))))))) kudy si ho tam chtěla šoupnout?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    SIAN: Teď jsem si vzpomněl, jak jsem při volání mamince lil do mikrofonu vodu, abych jí ze sluchadla na druhé straně pokraoval. Viděl jsem to ve večerníčku :o)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    RED_FKA: muj chlap snedl kobylku a zizalu jen tak, vsadil se s kamoskou a snedli to oba :-) Diky bohu, ze jsem nebyla u toho... zvracela bych taky.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...že modří andělé jsou dobrovolníci, kteří jezdí po silnicích a pomáhají zadarmo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    děda byl šéf jedné výrobní linky v konzervárně a máti několik let po sobě byla celé léto na brigádě v pekárnách, já si iluze nedělala nikdy :-)

třeba koláčky se dělaly pod velkou lampou, a když zkušeným pekařkám spadla na linku uškvařená můra, tak ji tam zatíply a prohlásily "bude víc rozinek!" :-(
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    VASOR: Mně je jasný, že podobný věci můžu najít úplně ve všem včetně koláčů, atd. Já nejedla chleba, protože vůni a chuť chleba jsem prostě měla spojenou s chutí toho hmyzu a tři roky jsem se toho mohla zbavit. Teď jím normálně zase chleba:o)
    VASOR
    VASOR --- ---
    XMARGE: ty housky taky nejes, kamarád si takhle na jedný pochutnával a vytáhnul si z pusy provázek....
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MADMERTIGAN: já snědla brouka (asi škvora) zapečenýho v chlebu. Byl pěkně hořkej... pak jsem asi tři roky nejedla chleba, ale jen housky:o)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RED_FKA: Jednou jsem takhle cestou na obed vdechl mouchu tak dobre, ze jsem ji rovnou spolknul. Musel jsem se vratit, abych ji aspon zapil...:o)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    ;-))) já sem si skoro ublinkla jen když sem to četla ;-)))
    RED_FKA
    RED_FKA --- ---
    fuj! a to jste skvora nemeli v puse! staci kousnout do broskve s mekci peckou, ktera se vam v puse rozpuli a skvor z ni vyleze...mymu chlapovi se to stalo, pak se skoro pozvracel :))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    no vona představa škvora, kterej leze do jakýjokoliv tělesnýho otvoru je dost děsivá - třeba takovej nos brrr... prostě je to strašidelný zvíře
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    no ja doposud spim ve stanu s vatou v usich, pac jsem presvedcena ze "usaci" do usi skutecne lezou :))
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA: joo, něco si holt ssebou ponesem až do konce života... ;)))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    DIZZY23: Já se koukám doteď...
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: no tyyjo, těch sem se taky baala a trvalo mi to dost dlouho, než jsem zjistila, že je to mýtus! :DD

MYS_USATA: tak krokodýla neznám, ale dycky sem koukala i do mísy, stli ta ruka neleze z ní! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam