• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Seru, nerušte mě,
    hovno leze ze mě,
    hovno veliký
    jak Savětský sajúz.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    MISERY: A teď si to budu celý večer zpívat!
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jó ještě na jednu školní písničku jsem si vzpomněla, je to parodie na hymnu Sovětského svazu.

Seru, nerušte mě,
    jsem car Ruské země.
    Sahám po papíru
    a papír je fuč!

Která svině to byla
    a papír mi vzala?
    Byl to soudruh Lenin
    a jeho družina.

MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    XMARGE: taky si pamatuju, ze sem parkrat jeste ve skolce s klukama honila motylky a stirali sme jim chudakum barvu z kridel nebo palili lupou z bryli mravence... doted toho lituju a mam vycitky :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MARGARITKA: já jsem jako malá trhala pavoukům nožičky (libovolně velkým) a dneska mám z pavouků hrůzu:o) Myslím, že je to pomsta za to, co jsem dřív dělala..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ELLIE: my to hravali ve sklepe (5ti patroveho panelaku:) pod nazvem "Slepa ulicka", vsichni se schovali, vysplhali na vratka apod., zhaslo se a hledac hledal a hadal, ostatni ho strasili a vydavali vselijake zvuky a pri odchyceni a uhadnuti nasledoval poradny jekot... to byl adrenalin, sousedi na nas litali kazdou chvili, dnes se tmy a sklepa bojim, v noci se mu vyhybam a nechapu, kde sme na to brali odvahu :-D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: To sme hráli taky ale pozdějc, a hledali se holky, muselo se uhodnout kdo to je (jmeno) jinak to nebylo platný a většinou to následovalo po flašce kdy bylo oblečení tak akorát:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ELLIE: My ještě nedávno hráli schovku potmě, takže vlastně téměř to samý :).. Teďka už radši občas alkoholovou školku ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    To jsme hrali taky :D to bylo super!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Když už jsme u těch hororových her, my jsme hrávali Tmu jako v pytli. To se takhle pořádně zatemnila okna a jeden člověk šel za dveře a ostatní se, ještě při rozsvíceném světle, schovali po pokoji. Šlo o to zapasovat se na nemožné místo, ne nebýt vidět. Člověk za dveřma se občas zeptal, jestli už může, a když se mu nakonec nikdo neozval, mohl zhasnout a vejít. A pak hledal kamarády v té temnotě.
    Hororových aspektů tam bylo několik. Zaprvé nikdy nevíte, kdy na vás hledající šáhne, a když hledáte, nevíte, NA CO všechno můžete najednou šáhnout, a tak vůbec je to moc vtipné :))) Zatemnění ale musí být fakt kvalitní. No bezva hra :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Taky jsme krvavy koleno hrali, mama me to naucila hehe :)
    A Honzo vstavej a Cukr, Kava, Limonada :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Krvavý koleno byl úplnej Hitchcock! :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Dík :)) Někdy si to zahrajeme s partou někde na chatě, to bude vtipné.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY: jo:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE:
    Já si moc nepamatuju začátek, ale jeden je Krvavý koleno a jde tam o ten výslech ne?
    "Z čeho máš postel?" "Z lidských kostí..."
    "Z čeho máš kartáček na zuby?" "Z lidské kosti s nalepenýma lidskýma řasama..." atd. :D
    A pak se nějak Krvavý koleno domluví s tím vyslýchajícím, do kolika hodin se bude počítat. První hodina odbila a lampa ještě svítila atd, až do tý daný hodiny, kdy lapma zhasne a Krvavý koleno začne všechny honit a koho chytne, je po něm Krvavý koleno a může si vymejšlet, z jakejch příšernejch věcí má co vyrobeno :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ELLIE: Dvanáctá hodina odbila, lampa ještě svítila...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A jak se hrálo přesně krvavý koleno? Já to zapomněla, pamatuju si jen ten strach :D

MADMERTIGAN: Nebo na houbách. Teda, znám to jen z vyprávění, ale kamarádka po požití ušla asi patnáct kiláků lesem a byla značně paranoidní :))
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    já se přiznam, že mě vobčas popadaj choutky si to zahrát... ale Bohužel to neni jako prolejzačka, kolotoč nebo houpačka... když se člověk vejde zadkem na sedátko tak to de užít si stejně stejnou věc jako tenkrát akorát v trochu jinym poměru vejšky váhy, ale u týhle hry na mě funguje ta mysteriozní vzpomínka to plíživý šílenství a právě to ječení strachy do úplnýho vochraptění, ale myslim, že hrát by se to dalo jedině v úplně zhulenym stavu aby ten strach nahradil záchvat smíchu ;-))) jinak nevim ;-)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MADMERTIGAN: krvavý koleno byl mazec to si pamatuju.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    MADMERTIGAN: Jo...pamatuju si, jak jsem vždycky šíleně ječela :)..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam