• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: jo, protože jsem sledoval pravidelně Skipyho, Gora a Návštěvníky
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    budili jste taky rodiče kvůli Studiu Kamarád?
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    no byli sme totálně nenormální rodina, protože oba rodičé dělali večer a domu se vraceli v noci... tím pádem vstávali ve dvě odpoledne a já dítě zběsile hyperaktivní sem bzikala po bytě už od půl šestý a nikdo si se mnou nechtěl hrát, nebo mi udělat svačinu do školy natož mě do tý školy odvést...;-)))
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    MADMERTIGAN: a jak ste teda žili?.))
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MADMERTIGAN: :DD ještěže si ti naši rodičové takový historky pamatujou.. ;))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUSALKA: Kdyz jsem v predskolnim veku slychaval z radia spojeni "hrdinna ruda armada", vzdy jsem si predstavil rudou marmeladu...:)
    MADMERTIGAN
    MADMERTIGAN --- ---
    ;-))) já sem v pololetí první třídy přišla domu práskla rukou do stolu a řekla:

já chci abysme žili jako normální rodina, bydleli ve věžáku, jezdili dlouhym trabantem a měli igelitovej ubrus...

a maminka, která tu historku vždycky přidává k lepšímu dodává, že sem to myslela zcela vážně a dokonce sem kvůli naší rodinný nekonformnosti několikrát usedavě plakala ;-)))))))))
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MATEEJ: :-))) tak tak, jak říkáš
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SKRITEKB: Já zase pamatuju plačící spolužačky u příležitosti úmrtí Brežněva. Vono to holt bylo docela sugestivní, ne že bychom byli jako děti tolik vypláchnutý politicky, ale tu smrt jako něco velmi negativního a spojenýho s lítostí jsme si už uvědomovali a citlivá děvčata na to takhle reagovala.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Já zas nevím proč, ale dlouho jsem si myslela, že Klement GOttwald byl kvůli svému německému (pro mě tehdy exotickému) jménu nefalšovaný Rus :)).
    SKRITEKB
    SKRITEKB --- ---
    MYS_USATA: a já jsem plakala když umřel...... :-((( sem byla koza panebože :-)
    IKA
    IKA --- ---
    ja som si myslela, ze nasa triedna je Fucikova manzelka (tak zanietene o nom rozpravala).
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA: já myslela že má obličej jako husa a proto se mu tak říká :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: ha! to jsem si myslel taky
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Já se domnívala, že pase husy, ale to jsem byla ještě ve školce :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...že pan prezident Husák je fajn chlapík, který udržuje národní mír.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EWOKK: Ale neni to s tebou tak zly, kdyz vis, ze to jsou bludy.:))
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    PREVIT: to nevim, prvni dva bludy jsem prozivala ve skolce a to si uz moc nepamatuju. A s tim koncem sveta me to preslo v momente, kdy jsme se prestehovali do Jizni Afriky (bylo mi 8) :]]
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EWOKK: A ty bludy ti vsugeroval kdo? Tvoje tridni ucitelka? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam