• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ahá :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    RUSALKA: bingo :) Aby děti nepoznaly, že on dělal toho ducha falešnýho...
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    MISERY: Vecer predtim ho opravdovy duch - patrne rytir Brtnik z Brtniku? prastil do hlavy. Proto ma Jouza bouli a snazi se ji schovat cepici.
    Tak to chapu ja .)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ale jo, vim že má čepici, ale proč jí teda má?
    SIKY
    SIKY --- ---
    MATEEJ: ajajaj, no, dodala jsem ten otazník, tak snad to není až takový faux pas ;) V pokrývkách hlavy se nevyznám: kulich, kšiltovka, rádiovka,klobouk, buřinka a cylindr. To je snad maximální rozlišení :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SIKY: To je zmijovka, ty kulichu. :-)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MISERY: takovýho toho řeznickho kulicha má Jouza, ne? Když je vleký vedro :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    MISERY: takovýho toho řeznickho kulicha má Jouza, ne? Když je vleký vedro :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    RUSALKA: Proč? Jakou? Nechápu :(
    SIKY
    SIKY --- ---
    RUSALKA: tak tohle je hodně dobrý!!! :D
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    SIKY: Krom toho jsem si to o vikendu pustila v aute a dosla mi dalsi vec.. Doslo mi, proc ma Jouza v tom konzumu na hlave cepici.. :D Achjo ;)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    SIKY: cože fakt? a dumky jakože je zadumaná? a já ještě myslela, že to je dunky žálky, s dlouhým:)
    ELS
    ELS --- ---
    SIKY: Ahaaa :)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    SIKY: ..aha, tak díky za upozornění :D..
    SIKY
    SIKY --- ---
    Právě mi byla zbořena další dětská konstanta... Leontýnka v Ať žijí duchové prý nezpívá DUNKY, žalky, nýbrž dumky, žalky... Sice to dává smysl, ale... .(
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    SIKY: Tak už nad takovejma věcma pár let nepřemýšlím, ale musím přiznat, že tohle jsem si myslela doteď...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mě zas naši chtěli asi dostatečně odradit od manipulace se zakázanýma lahvičkama, tak mi máti na dotaz odpověděla, že slovo "hořlavina" znamená, že když se to vylije, tak začne hořet. Docela dlouho jsem tomu věřila a přemýšlela, na co takový hrozný věci máme doma. Na té lahvičce jsem si to přečetla sama, ale já jsem uměla číst od školky, neřešila jsem to třeba v páté třídě :o)
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    by mě teď zajímalo jak ta legenda vznikla
    SIKY
    SIKY --- ---
    Radím prostudovat auditko, nedávno se tu špičky banánů řešily vcelku dost intenzivně :) Nebyla jsi jediná, neboj. Jde o rozšířenou legendu :)
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    RUSALKA: v podstatě celé rané dětství, pak odlupování špičky přešlo v automatiku bez přemýšlení :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam