Vzpomněla jsem si, jak jsme jako asi 9 - 12ti letí zkoušeli speciální hypnotizaci. Spočívalo to v tom, že se hypnotizovaný postavil ke zdi a zavřel oči. Hypnotizér pak kolem něj slabě potleskával, šustil rukama (třel dlaněmi o sebe) a lehce luskal prsty (nesmělo to moc luskat, fakt jen lehce). Chvíli se dělalo tohle a pak se k hypnotizovanému kleknulo a bez doteků se mu "silou energie" začaly jakoby vytahovat ruce nahoru. Hypnotizovaný pak opravdu začal zvedat ruce. Mimochodem to vážně fungovalo i na lidi, kteří to neznali. Trochu podivné, i když u dětí asi ne, bylo to, že jsme věřili tomu a každý znal někoho, který znal někoho, kdo to uměl tak dobře, že hypnotizovaný se tímto dokonce vznesl do vzduchu, což bylo poté, co se mu zvedly ruce až nad hlavu. Přiznám se, že mě osobně se to teda nikdy nepodařilo, maximálně do předpažení :-)
Jo a některá místa byla na hypnotizování lepší, proudilo tam asi víc energie či co. Na to jsme přišli na jednom z soustředění dětského pěveckého sboru. Ale nepřišli jsme na to, jak takové místo detekovat, prostě někde to šlo lépe :-)
Zkoušel to taky někdo jako dítě? Napadlo mě, že bych to klidně vyzkoušela i teď, ale mám trochu obavu, že by to nefungovalo, což by bylo asi zklamání, pořád trochu věřím, že jde i ta levitace, když se to umí :D