• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: A co je to roznizva, z níž ztracená víra nic neposbírá, víš? :)
    SIKY
    SIKY --- ---
    Nechápala jsem slovo imisní (limity). Myslela jsem, že jde o imístní limity, tedy o limity čehosi v daném místě. Že to jen blbě říkaj...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELLIE: Mladý oves, že ještě ani není poznat, jestli je to oves, to jo. Ovce spasou všechno :o)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PETRA_CHATEAU: Ehm, musela jsem se nad tím textem zamyslet a přiznám se, že jsem ho teda skutečně pochopila právě teď :)) Ačkoliv, ovce fakt žerou i oves?
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    TAPINA: ja mel za to, ze se staci naucit anglickou vyslovnost pismen a budu umet anglicky. takze jsem po prvni lekci nechapal, co me chteji jeste ucit ;-)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    do nějakých 12 let sem skoro nechápala text písničky ovčáci, čtveráci
    MISERY
    MISERY --- ---
    IKA: U mámy v práci byl taky telefon s divnejma čudlíkama, myslím, že jedním se volalo na Mars, protože vydával takový divný zvuky, když se mačkal :D A svítil zeleně myslím!
    IKA
    IKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: so sestrou sme dokonca jeziskovi volali. sluzila na to specialna linka u otca v praci.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RANDOM_NIGHT: Docela se mu nedivim :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    TAPINA: Mela jsem podobny problemek! Mela jsem za to, ze je rustina uplne shodna s cestinou, ale akorat se nase ceske vety pisi 'tim jejich pismem'.. :)
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    se lidem musí věřit... zůstalo mi to
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JAYBEE: Ja si myslim, ze lidstvo nema az takovou silu, jak nam ekologiste porad vtloukaji do hlavy. To bychom tu uz davno nebyli. Na globalni oteplovani/ochlazovani/zasirani prostredi/ bych se vykaslal. Spis bych se venoval moralce obyvatel planety. Z te vsechno vychazi.
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Věřil jsem...že se nedožiju počátku konce naší společnosti....
    Věřil jsem...že se lidstvo dokáže poučit, že nejsme jako viry...
    Jak bláhové

Asi to zní divně, ale když mi bylo tak sedm, osm, tak jsem pořád koukal na dokumenty, na všechno co se dalo sehnat...už tehdy byly plný ničení Země a vykřičníků at už šlo o mizení živočišných druhů nebo mýcení pralesních ploch, nebo znečišťování vody, půdy, vzduchu...

Věřil jsem že ta destrukce a úpadek nebudou tak rychlý...a dnes se nestačim divit kam sme to v tom ničení za uplynulých cca 16-20ti(mnoho dokumentů bylo samozřejmě i starších) letech dotáhli...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Myslela jsem si, že cizí jazyky spočívají v tom, že se prostě za každé písmenko ve slově dosadí patřičné jiné, takže stačí, když si zapamatuju, které za které, a budu umět plynule cizí jazyk. Z omylu mě vyvedla až první lekce němčiny :o)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    . . . kyž bílé ženy kojí mléko tak černošky nutně musí kojit kakao. . .:-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TAPINA: Ale nam se nikdy nic nestalo, to bylo kvuli nejakejm podelanejm amaterum...:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PREVIT: A kvůli takovým pakům se pak celým třídám pouštělo odstrašující video o tom, jak je elektřina nebezpečná, ze kterého mám dodneška trauma :oP
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ...jsme tenkrat na zakladce verili, ze se nam nic nestane, kdyz jsme ve tride sundali kryt z elektricke zasuvky, jeden se chytil faze, druhy nulaku a pak shaneli dobrovolniky na uzavreni elektrickeho obvodu. Kdyz se dobrovolnici nasli,vsechny pekne brnely ruce - elektrolecba! :o)

Musim dodat, ze to bylo v Praze na Vinohradech, kde tenkrat jeste bylo v siti 120 Voltu. Takze na 220V to prosim nezkousejte, to uz trochu boli...:)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    se musi vsichni lidi ktery potkam pozdravit
    JOPS
    JOPS --- ---
    ho mam jenom na curani......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam