• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    TAPINA: jo jo, zto je jedna z velikých záhad vesmíru :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RACHETIK: Jo jo, tu knihu jsme taky měli doma a používali to. Stejně nevím, proč se všude vždycky na mámy čeká :oD
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    TYRKYS2: fakt? se nbikdy nepochlubil :) to si musim sehnat :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    RACHETIK: to je z Horníčka, z knihy Dobře utajené housle :-)
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    a když sme byli se ségrou malý a čekali sme před odjezdem v autě na mámu, tak nám tatik nakukal, žýe máma cvičí na housle tajně, tomu sem taky věřil pěkně dlouho :)
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    já měl léta za to, že v koledě Nesem vám noviny Marie Ježíška "jej ovinula a zahynula". Přišlo mi to hrozně depresivní...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    DASHA: Taky jsem léta věřila v existenci tetřeva honzlovce :))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    DASHA: Aha... Njn, tak tetřevi Honzlovci mne mátli až do teď. Díky za info. :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    TAPINA: ja taky=))
    DASHA
    DASHA --- ---
    Moje segra si po svejch 20ti poridila CD Noc na Karlstejne a az tehdy ji doslo, ze se tam zpiva "Kdy tetrevi hon s lovci prohraji".
    Do ty doby si mylne myslela, ze zpivaji o druhu "Tetrevi Honzlovci"
    MISERY
    MISERY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Búúúúú teď si taky připadám stará, búúúúúúú :,-((((

TAPINA: Záleží o čem jsi četla, jestli o super RPG hře pro Nintendo (hrála jsem to když mi bylo 15 a znám lidi, co na tom ujížděli i ve 30ti) a nebo dětský anime :-)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    RUSALKA: Rebelové si pamatuju, bylo to moje první 'dospělácký kino' s mamkou. A muselo mi být těch jedenáct :).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    INSEQUI: Onehdá jsem si někde přečetla, že "Pokémoni jsou klasika, ty dnešní věci jsou proti tomu sračky" - a taky jsem si najednou připadala hrozně stará :o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RANDOM_NIGHT: To jsou špatné úvahy špatným směrem, teď si připadám pomalu jako důchodce:(
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Má oblíbená Pátá v podání Norisové: 'A já smíchem umírám, kdo jsi měkká, rá a páni, já nenabírám' byla taky moje věčná variace ,))
    MISERY
    MISERY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Chudák pán Bůh, takhle se snažil... :(
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Černá Okibača, která zatáčá ovečky, je noční můra jedněch mejch prázdnin. Kamarádka Zuzanka tvrdila, že je to taková velká smolná koule, která se valí po pastvině, zatáčá ovečky a ty v ní mizí. Když jsme šly na výlet a připozdívalo se, vystíhovaly jsme se, že se za námi Okibača valí po cestičce.
    Že nám bylo devatenáct je jen detail.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    hehe kamos na prvnim stupni vytrvale tvrdil, ze chce mit deti ale nikdy nebude sukat (moznosti adopce atd prosim vynechte :D)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NETTLE: jj, "okibaču" si taky vybavuju :)) No to víš, Japonec na návštěvě v Beskydech :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam