• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Černá Okibača, která zatáčá ovečky, je noční můra jedněch mejch prázdnin. Kamarádka Zuzanka tvrdila, že je to taková velká smolná koule, která se valí po pastvině, zatáčá ovečky a ty v ní mizí. Když jsme šly na výlet a připozdívalo se, vystíhovaly jsme se, že se za námi Okibača valí po cestičce.
    Že nám bylo devatenáct je jen detail.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    hehe kamos na prvnim stupni vytrvale tvrdil, ze chce mit deti ale nikdy nebude sukat (moznosti adopce atd prosim vynechte :D)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NETTLE: jj, "okibaču" si taky vybavuju :)) No to víš, Japonec na návštěvě v Beskydech :)
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    QZUZKA: Jojo na tohle je expert muj kamarad :) Na Vanoce kdyz byl malej tak mel oblibenou koledu s refrenem: "my chceme blesky" namisto Kriste nebesky :)
    Ja jsem zase prozpevovala v pisnicce Beskyde Beskyde "cerno okibaca" a myslela jsem si, ze je to Japonsky.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Ja jsem si asi do 2he tridy myslel, ze jsme uz kolonizovali Mars a vubec celou slunecni soustavu a kdys mi znamej rekl, ze jsme byly max na mesici byl to pro me konec mych snu... a chuti se stat astronautem:]
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Když jsem byla malá, tak jsem si myslela, že milování musí být hnusný, protože když si navzájem do sebe lidi strkaj výčnělky těla, tak to prostě nemůže být jiný než nechutný, fůůůj :) (No a kdo by řekl, že je to všecko jinak a je to fakt pěkný, že? :))

No a pak taky ty chybně rozčleněné výrazy... pamatuju si na chybnou dešifraci "snížené známky schování/skování" kdysi na prvním stupni ZŠ - pořád jsem nemohla dojít na to, jak to s nima vlastně je. Jako první možnost mě napadalo, že je to tak špatná známka, že kdo ji dostane, tak se musí pak už pořád schovávat, další možnost, že ta známka je tak hrozná, že ji člověku ani nedají, že ji paní učitelky někam před člověkem schovají, třetí možnost byla, že je to něco souvisejícího s kovářem :)) Nj, dětskej rozoumek :)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    TAPINA: Prosimtě to je přece to, když se spí pod širákem, tak si musíš z trávy vytahat větvičky.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    písničky.... moje bylo "v okolí se každej bál, koho sejme kardidál" (org Hardy dál)... protože tou dobou jsem znala kardinála jako "toho zlého ze tří mušketýrů", tak jsem čekala, že kardidál je jeho ještě temnější já.... Což pak "v trávě leží klobouk, čí pak mohl být, prý kardidála z itálie" jen potvrdilo...

a odbornicí byla sestřička "Růženko usni na stole, na stole, na stole" (v pohádkové písničce měla Růženka původně spát sto let, ale kdo to kdy viděl, aby někdo spal sto let, zatímco usnout na stole, to se stát může)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když se tu řešily ty písničkové přeslechy, tak tohle není ani tak přeslech (i ty hrozny z vinic mi v té samé písni taky daly zabrat), ale coby malé a nevinné dítě jsem hrozně řešila a nemohla se dobrat rozumného výsledku, co je ve Stáncích těch "pár tahů z trávy" Dneska už to, prosím, vím :oD
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já si asi do pětadvacíti myslel, že když Pučmeloud komínem hrabal čmelákům do domku, tak že tam měli opravdu všude samý sádlo.. Byl to ale med..
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    maminka jednu dobu pouzivala dost termin telefen a opoce z ruzoveho pantera, a aja furt nechapala, co to ta opoce je a furt se na to ptala, az mi odpovedela, ze "opoce je opoce, to se neda svitit." cimz mi to moc neusnadnila, kazdopadne tehda asi tri dny potom, co mi to rekla nejak vypadl proud v celych klanovicich a ja se s usmevem na rtech maminky ptala, zda-li je toto ta slavna opoce? smichy mi nebyla schopna odpovedet, tak mi to jeste par dni lezelo v hlave..... ani nevim, kdy se mi pak rozsvitilo :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SIKY: Já zas, že se ta záře červená protože se line.
    SIKY
    SIKY --- ---
    DANUNA: Haha :) Já jsem myslela, že to je ta linezáře, nějakej divnej druh světla.
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Já si zase myslela, že "červená se, line záře". To, že se červená mi bylo naprosto jasné, ale jak "line záře"? Kdo ji line? Kam? A co je vlastně to linout?
    DANUNA
    DANUNA --- ---
    Jako malá jsem věřila, že u babičky s dědou žije Bibmrlas. Děda na něj pořád něco sváděl (že něco schoval, že něco snědl, že si uprdnul, že něco rozbil, ...). Zkraje jsem si ho představovala jako postavičku cca do půli lýtek (asi aby se přede mnou mohl tak dobře schovávat), později se z něho stala klasika... Nejvíc se na něj svádělo, když se ozvalo hlasité uprdnutí. To se děda ještě naoko ohlížel za sebe, popřípadě si ještě kleknul a díval se pod lenošku, kde jen může ten Bimbrlas být...ale to už jsme se ségou dávno věděly, že je to legrace a sváděly jsme na něj, na chudáka, kdeco ;)
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    RANDOM_NIGHT: džoudar sem zpival taky..:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jezecek nosi jablicka na zadech....

TAKOVEJ PODRAZ
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    ...když je někde zemětřesení,tak je to proto že se srazily dvě planety.A že dálnice jsou mezi planetama,když sem pak přišel na problém jak se ty dálnice musej natahovat a začal po tom pátrat,zbořil se mi svět.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELLIE: Hehe, tak na to jsem měla takových variant a žádná nedávala smysl :oD
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    RANDOM_NIGHT: A co je to roznizva, z níž ztracená víra nic neposbírá, víš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam