• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    jako malá holčička jsem si myslela že v 25ti budu mít dvě děti, psa a kočku, dům a samozřejmě milujícího manžela.

nebo že ve mě vyroste strom, když spolknu pecku - meloun!!

věřila jsem časopisu HROM! s kamarádkou jsme si ho kupovaly, abychom posléze mohly nahánět přízraky z časopisu HROM na Petříně!!...pomocí dětskejch vysílaček samozřejmě! High-Tech děti přece!

Jó já chci bejt zase malá :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Potvrzuji, ze jeste kdyz Misery neumela varit vubec nic, krupicovou kasi uz delala vynikajici ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: Na pudingu se IMHO nedá nic zkazit, ale kaše je kumšt. Nejlepší jí dělá moje máma a hned po ní já :-))))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo to se sem hodí, vždycky jsem věřil že tam to jídlo opravdu vaří... Do dnešní doby nevím jak to vznikalo ale vaření to určitě nebylo!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: A školní jídelnu mi moc nepřipomínej, to byl u nás celkem otřesnej zážitek
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: jedině hustou a jedině od babičky :) a puding dělá babička taky bezvadnej, a ještě bývalá přítelkyně dělala dobrý.
    Normálně jsem na tu kaši dostal chuť!
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: u kaše se taky dělá, stejně jako u pudingu, takový to silnější nahoře... teda já mám ráda hustou kaši, ne takovou tu řídkou srajdu ze školních jídelen :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: Já se vždycky vymlouval že mi nechutná abych nemusel pít mléko:) u krupicový kaše snad nevzniknul nikdy, tu mám do teď tak rád že je snědená než se udělá :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: Jo :-) A narozdíl od většiny lidí, mi olupek (škraloup) na mléčných výrobcích chutnal (a chutná), takže jsem mámu nutila dělat kakao tak, aby tam vznikl "olupek" a na pudingu a krupicový kaši mi taky nejvíc chutnal právě "olupek" :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: škraloup? :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Vzpomněla jsem si na své oblíbené slovo z dětství (které doteď používám). Je to olupek. Schválně, jestli někdo příjde na to, co to původně je za slovo ;) Napovím, má to co do činění s mlíkem.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    A bracha mi nakecal, ze kdyz zmacknu petku na telefonu tak pride Mikulas ... samo, ze sem ji v lete zmackla ... pak jsem byla uplne na nervy kdyz zazvonil zvonek ... ze jako rusit Mikulase v lete - za to budu hrozne potrestana :D
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Já věřila, že kotníky mám z toho, že polykám celý bonbóny :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem často ráda česala otce (teda v té době už moc vlasů neměl...) a jednou mě napadlo se ho zeptat, proč má tak málo vlasů. Otec s klidem odvětil, že to máma mu je vytrhala. Na to jsem neřekla nic, ale hodně dlouho jsem podezřívavě pozorovala mámu, proč ji napadlo mého milého tatínka zbavovat vlasové přikrývky. O pravdivosti otcovy odpovědi jsem vůbec nepochybovala :) (ještě navíc se mi to v hlavě spojilo s pohádkou o Dědovi Vševědovi, kterýmu přece jeho máma taky v noci vždycky vytrhla vlas...) :))
    DASHA
    DASHA --- ---
    XABBU: tak koukam, ze je vas fakt hodne =) To si zaslouzi
    YouTube - Noc na Karlštejně-Kdo miluje chybuje
    http://www.youtube.com/watch?v=uJO7R1DjQNc&feature=related

Jo ono tam je "kdypak"
    XABBU
    XABBU --- ---
    DASHA: Budiž světlo!... teď mi to došlo:)
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    Já jsem jako malá hrozně chtěla bejt zpěvačkou a líbila se mi Iveta Bartošová. Nechutnaly mi vajíčka do skla, ale když mi máma nakukala, že Ivetka vlastně skoro nic jinýho nejí, tak jsem je do sebe ládovala horem-dolem. Nevím, v jakém pořadí následovalo prozření, že Ivetka nejen, že tuto pochutinu nejí, ale hlavně ani neumí zpívat :) Tak mě tak napadá, že jsem vajíčka v týhle úpravě od tý doby asi už neměla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brácha když byl malej, tak se hrozně bál, že mu semínko kmínu propíchne bříško. Když zjistil, že to tak neni, že kmín je fajn, tak ho chtěl na všechno.
    AETHER
    AETHER --- ---
    DASHA: muj tatinek je myslivec a myslel si, ze si z nej delam legraci, kdyz jsem se ptala, co za tetreva je honzlovec... a taky mi to doslo az nekdy na gymplu;)))

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RANDOM_NIGHT: teda to s tou novou maminkou je drsný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam