• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    TAPINA: zkoušej dál, vyplatí se ;)

Já sem kdysi jako malej viděl nějakej kreslenej film kde byl horzně ukecanej panáček, byl to v podstaatě obrys postavičky vyplněnej písmenkama a jak mluvil, tak z něj ty písmenka utíkaly a ve chvíli kdy z něj vylítlo to poslední, tak se skácel k zemi. Nějak sem pak nějakej čas mluvil o dost míň aby ze mě nevyprchali všechny písmenka :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MISERY: Ty jsi v takhle raném dětství zvládla Tenkrát na západě? Já se ani ve dvaceti nedostala přes prvních 15 minut a pak už jsem to nezkoušela :o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Kdyz jsem asi v peti nebo sesti videla poprve Tenkrat na zapade a myslela jsem si, ze jeste existuje nejaky predchozi dil, kde se dozvim, jak to presne bylo s Harmonikovym brachou. Hrozne moc jsem ho chtela videt :D A taky jsem pak zkousela hrat harmonikovu melodii na tatovu foukaci harmoniku. Ale myslim, ze jsem tam mela ten jeden pulton blbe, protoze mel tata jiny ladeni.
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    jako malá holčička jsem si myslela že v 25ti budu mít dvě děti, psa a kočku, dům a samozřejmě milujícího manžela.

nebo že ve mě vyroste strom, když spolknu pecku - meloun!!

věřila jsem časopisu HROM! s kamarádkou jsme si ho kupovaly, abychom posléze mohly nahánět přízraky z časopisu HROM na Petříně!!...pomocí dětskejch vysílaček samozřejmě! High-Tech děti přece!

Jó já chci bejt zase malá :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Potvrzuji, ze jeste kdyz Misery neumela varit vubec nic, krupicovou kasi uz delala vynikajici ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: Na pudingu se IMHO nedá nic zkazit, ale kaše je kumšt. Nejlepší jí dělá moje máma a hned po ní já :-))))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo to se sem hodí, vždycky jsem věřil že tam to jídlo opravdu vaří... Do dnešní doby nevím jak to vznikalo ale vaření to určitě nebylo!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: A školní jídelnu mi moc nepřipomínej, to byl u nás celkem otřesnej zážitek
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: jedině hustou a jedině od babičky :) a puding dělá babička taky bezvadnej, a ještě bývalá přítelkyně dělala dobrý.
    Normálně jsem na tu kaši dostal chuť!
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: u kaše se taky dělá, stejně jako u pudingu, takový to silnější nahoře... teda já mám ráda hustou kaši, ne takovou tu řídkou srajdu ze školních jídelen :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: Já se vždycky vymlouval že mi nechutná abych nemusel pít mléko:) u krupicový kaše snad nevzniknul nikdy, tu mám do teď tak rád že je snědená než se udělá :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: Jo :-) A narozdíl od většiny lidí, mi olupek (škraloup) na mléčných výrobcích chutnal (a chutná), takže jsem mámu nutila dělat kakao tak, aby tam vznikl "olupek" a na pudingu a krupicový kaši mi taky nejvíc chutnal právě "olupek" :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: škraloup? :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Vzpomněla jsem si na své oblíbené slovo z dětství (které doteď používám). Je to olupek. Schválně, jestli někdo příjde na to, co to původně je za slovo ;) Napovím, má to co do činění s mlíkem.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    A bracha mi nakecal, ze kdyz zmacknu petku na telefonu tak pride Mikulas ... samo, ze sem ji v lete zmackla ... pak jsem byla uplne na nervy kdyz zazvonil zvonek ... ze jako rusit Mikulase v lete - za to budu hrozne potrestana :D
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Já věřila, že kotníky mám z toho, že polykám celý bonbóny :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem často ráda česala otce (teda v té době už moc vlasů neměl...) a jednou mě napadlo se ho zeptat, proč má tak málo vlasů. Otec s klidem odvětil, že to máma mu je vytrhala. Na to jsem neřekla nic, ale hodně dlouho jsem podezřívavě pozorovala mámu, proč ji napadlo mého milého tatínka zbavovat vlasové přikrývky. O pravdivosti otcovy odpovědi jsem vůbec nepochybovala :) (ještě navíc se mi to v hlavě spojilo s pohádkou o Dědovi Vševědovi, kterýmu přece jeho máma taky v noci vždycky vytrhla vlas...) :))
    DASHA
    DASHA --- ---
    XABBU: tak koukam, ze je vas fakt hodne =) To si zaslouzi
    YouTube - Noc na Karlštejně-Kdo miluje chybuje
    http://www.youtube.com/watch?v=uJO7R1DjQNc&feature=related

Jo ono tam je "kdypak"
    XABBU
    XABBU --- ---
    DASHA: Budiž světlo!... teď mi to došlo:)
    BAMBOT
    BAMBOT --- ---
    Já jsem jako malá hrozně chtěla bejt zpěvačkou a líbila se mi Iveta Bartošová. Nechutnaly mi vajíčka do skla, ale když mi máma nakukala, že Ivetka vlastně skoro nic jinýho nejí, tak jsem je do sebe ládovala horem-dolem. Nevím, v jakém pořadí následovalo prozření, že Ivetka nejen, že tuto pochutinu nejí, ale hlavně ani neumí zpívat :) Tak mě tak napadá, že jsem vajíčka v týhle úpravě od tý doby asi už neměla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam