• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MISERY: slepá jak patrona, no ;)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Ještě další:

- Čpí tam podkoní a voní tymián. (Zelené pláně)
    - Už Měkoně vyvádějí. (Už mně koně vyvádějí)
    MISERY
    MISERY --- ---
    MOIRAIN: Bod 3? :)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MISERY: a co tetřev honzlovec?
    STJARNA
    STJARNA --- ---
    RANDOM_NIGHT: to je krasny:D
    MISERY
    MISERY --- ---
    Pokud jo, tak bych pro začátek navrhovala:

1. Černá okibača (Beskyde, Beskyde)
    2. Statistika nudaje (Princové jsou na draka)
    3. Tetřevi honzlovci (Noc na Karlštejně)
    4. Zákaz hvězdu (dopravní značka)
    5. Boryš umí po skalinách (Kde domov můj)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Mám nápad, nechtěli byste na nástěnku napsat všechny dětské misheardy písniček, říkanek a dalších? Často se o tom bavím s různými lidmi a smějeme se tomu, tak by se mi líbilo, mít někde soupis :-)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Aha, takhle to tedy je :) Uz to konecne chapu :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    GILHAD: No správně okno rozbiješ tím neviditelným kladívkem, co visí v tom držátku vedle. A neviditelné je proto, že je vyrobené celé z nejprůzračnějšího diamantu. Nikoliv proto, že ho někdo ukrad.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    RUSALKA: A jak to teda je spravne?
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ..ze v autobuse na okne byva nalepene kladivko proto, abych ho v pripade nouz sloupnula a jim rozbila okno.
    MOC_ART
    MOC_ART --- ---
    myslel jsem, že tam co byly vždycky vidět červánky je někde zem celá z medu kam na noc odlítaj všechny včely, aby ho hlídaly před zlodějskejma tlustejma dětma. ale žádná romantika to pro mě nebyla, protože jsem alergickej na bodavej hmyz. takže jsem se hrozně bál, že když budu tlustej přestanu se ovládat a budu muset po nocích podnikat smrtelně nebezpečný loupežný výpravy do tý země a včely mě určitě dostanou.

a taky jsem si představoval, vždycky když jsem s rodičema jel kolem polikliniky v modřanech, že ten nápis "poliklinika", kterej byl udělanej plasticky, z písmen vyplněnejch asi mramorem nebo čim, tak že ten mramor je asi bílá čokoláda nebo nějakej druh marcipánu a já jednou vylezu nahoru, naberu si trochu takovou tou zmrzlinářskou lžící a konečně to ochutnám.
    MISERY
    MISERY --- ---
    PSYKO: Však v pohodě, u dětí se to snese :D
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    reply MISERY|35637924}: :D takze nejsem sam.. ale na mou obhajobu - byly mi tak 4 roky ;)
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    ja jsem si jako hodne maly myslel, ze cely svet by driv cernobily a zrychleny, protoze tak vypadal v cernobilych nemych filmech a fotografiich.
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    MATEEJ: Jo.. Klasika. Zajimalo by me, jestli je to takovej prostredek, kterym si nase maminky a babicky timhle vzdycky ukously trosku toho, v ty dobe nedostatkovyho zbozi...

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Ale ten jed je samozřejmě jenom ve špičce, kterou stačí ukousnout a vyplivnout.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    INUSHKA: Navíc asi došlo k nějakému zmatení, v těch UL to je skoro vždycky banán, otrávený banánovou zmijí.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Dneska jsem k obědu měla ananasový kompot, tak jsem si vzpomněla na jeden svůj dětský strach: Dlouhé roky jsem odmítala jíst ananas a rozmlouvala to i všem kolem sebe, protože když mi bylo asi pět, vykládal u nás na návštěvě nějaký tátův známý historku o chlápkovi, co se otrávil ananasem, do kterého se předtím zakousl jedovatý had a vypustil do něj ten svůj jed. Pravděpodobně to byla nějaká urban legend, ale já tomu tenkrát skálopevně věřila a byla přesvědčená, že hadi koušou do ananasů běžně a že všechny nebo aspoň většina jich je otrávená.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam