• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    MISERY: proste tam na tom vysokym strome sedel vodnik :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Aha, teď mne ale kolegyně uvedla v zamyšlení... je tam "na topole" nebo "na to pole"? Já měla za to, že je tam "na to pole". Na wiki píšou "na topole", ale... budu se muset podívat do knížky :-) Nemám jí teď při ruce, máte jí někdo? (Kytici)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Dneska jsem narazila na:"A na topole podle skal, zelený mužík zatleskal." :)))))
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    Pobavil mě kolega vegetarian, který ve svých 30 letech zjistil, že bůček opravdu není z krávy, přes to, že kráva dělá bů...:)
    TEEREEZAA
    TEEREEZAA --- ---
    Ja jsem si jako mala myslela, ze kocka a pes jsou par a ze mama a tata jsou jmena mych rodicu.. to byl pro me docela sok, kdyz jsem v prvni tride mela rict jejich jmena.. :-) U pisnicek jsem zila v domneni, ze kocka leze dirou bez oknem.. a proto kdyz nebude prset, tak tim oknem nenaprsi a nezmoknem :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A "škoda je tě, má panenko, nastokrát"...?
    Začíná se z toho vynořovat slušný podobenství - modrookej myslivec číhá v lese na dívku, kterou už dlouho pozoruje a s kterou touží promluvit. Při dlouhém čekání usne a z neklidného spánku plného snů o holubičkách vylétávajících z, ehm, puklin ve skále ho probudí až kroky. Než se stihne zvednout ze svého mechového lože, spatří jeho modré oči hrůzný obraz - dívka přistoupí ke stromu, zvedne sukni, a hle - dívka není dívka, ale převlečenej chlap. Škoda je tě, má panenko, nastokrát!
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    XMARGE: To jeste taky docela jde..ale co to nahle 'prozreni', ze holubicka byla ptak? .D
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MISERY: to dává, prostě tam na ní nějakej modroočko číhal a místo aby číhal v bdělém stavu, tak usnul a ona stihla ulétnout.o))
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MISERY: Pokud to byl modrookej myslivec...
    MISERY
    MISERY --- ---
    XMARGE: A co "Kdyby byly modré oči nespaly, byly by tu holubičku dostaly" smysl dává? :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TAPINA: nad tím jsem nikdy nepřemýšlela:o) Já spíš nikdy (ani dnes) nepochopila pokračování - "nebyla to holubička, byl to pták" - holubice není pták?:o)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    TAPINA: Já si vždycky myslela, že měla v nějaký skalní puklině hnízdo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zpívám tak synkovi Vyletěla holubička ze skály, a při tom mi (včera) došlo, že ta holubička asi nevyletěla z nitra skály, jako když se na Velký pátek otevírají poklady, jak jsem si to vždycky představovala, ale prostě seděla na skále a pak se z ní zvedla. Nebo jak to bylo? :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Myslela jsem, že po praze jezdí strašně moc favoritů z velkých cyklistických závodů... Rodiče mi totiž řekli, že vítězný cyklista může nosit žlutý dres. No, a jak vypadají dresy jisté kurýrní služby?
    FGH
    FGH --- ---
    ... cítím výhru před tím, než se stane
    LAURA
    LAURA --- ---
    KACA936: já taky! Akorát místo piraní jsem se bála obrovský berušky s klepetama co žije pod mojí postelí a ukousává nohy v kotníku.
    KACA936
    KACA936 --- ---
    že pokud nebudu celá pod peřinou tak mě poštípaj vosy.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Já jsem se po shlédnutí filmu Už zase skáču přes kaluže hrozně bála jít večer spát a zavřít oči. Měla jsem strach, že přes noc dostanu obrnu a ráno nebudu moct oči otevřít a už navždycky budu slepá.
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    že žijeme pod mořskou hladinou. a že věci v tv se skutečně někde dějí. :)
    KACA936
    KACA936 --- ---
    to já sem se bála vystrčit v noci nohu ven z postele,aby mi jí neukously piraně nebo žraloci.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam